Морковка по корейски рецепт

Морковка по корейски рецепт
-1
0
28 лют
Морковка по корейски рецепт


Морквина по корейськи рецепт готуємо смачно самі
Не дарма люди коли - то цінували морква дорожча золота, цей золотий фрукт корисний як у сирому, так і вареному вигляді. Вона добре зберігається і навесні, залишається лідером за кількістю вітамінів, тоді як інші овочі до цього часів втрачають ці властивості. Дуже корисна морква по корейськи рецепт який я вам пропоную він дуже смачний і простий. Існує кілька варіантів його приготування, але який ви б з них не обрали, вона буде смачною, соковитою і корисною. Готуйте з задоволенням і запасайтеся вітамінами.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування моркви по-корейськи:
• 1 кг моркви
• 1 чайна ложка з верхом цукру
• 1 чайна ложка меленого чорного перцю
• 1/3 чайної ложки червоного меленого перцю
• 1,5 столових ложок оцту
• 100 мл рослинного масла
• 1 велика цибулина
• 6 зубчиків часнику

Процес приготування:
• Моркву натираємо на крупній тертці або спеціальній тертці для корейської моркви.
• До натертої, моркви, додаємо сіль, цукор і помішувати, витримуємо протягом 20 хвилин.
• Потім додаємо чорний мелений червоний перець, витримуємо, помішуючи 10 хвилин.
• По закінчення цього часу заливаємо моркву 6% оцтом і витримуємо, помішуємо протягом ще 20 хвилин.
• Потім підсмажуємо киндзу 2 -3 чайних ложок мелених насіння, і висипаємо в моркву.
• Ще через 10 хвилин в розігрітій рослинній олії, обсмажуємо цибулю до золотистого кольору, цибулю видаляємо, а морква заливаємо рослинним маслом, в якому смажився цибулю.
• Через 10 хвилин додаємо пропущений через землянку або дрібно нарізаний часник.
• Морква буде готова вже через кілька годин.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: