Загрузка...

Морковка по корейски рецепт

Морковка по корейски рецепт
-1
0
28 лют
Морковка по корейски рецепт


Морквина по корейськи рецепт готуємо смачно самі
Не дарма люди коли - то цінували морква дорожча золота, цей золотий фрукт корисний як у сирому, так і вареному вигляді. Вона добре зберігається і навесні, залишається лідером за кількістю вітамінів, тоді як інші овочі до цього часів втрачають ці властивості. Дуже корисна морква по корейськи рецепт який я вам пропоную він дуже смачний і простий. Існує кілька варіантів його приготування, але який ви б з них не обрали, вона буде смачною, соковитою і корисною. Готуйте з задоволенням і запасайтеся вітамінами.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування моркви по-корейськи:
• 1 кг моркви
• 1 чайна ложка з верхом цукру
• 1 чайна ложка меленого чорного перцю
• 1/3 чайної ложки червоного меленого перцю
• 1,5 столових ложок оцту
• 100 мл рослинного масла
• 1 велика цибулина
• 6 зубчиків часнику

Процес приготування:
• Моркву натираємо на крупній тертці або спеціальній тертці для корейської моркви.
• До натертої, моркви, додаємо сіль, цукор і помішувати, витримуємо протягом 20 хвилин.
• Потім додаємо чорний мелений червоний перець, витримуємо, помішуючи 10 хвилин.
• По закінчення цього часу заливаємо моркву 6% оцтом і витримуємо, помішуємо протягом ще 20 хвилин.
• Потім підсмажуємо киндзу 2 -3 чайних ложок мелених насіння, і висипаємо в моркву.
• Ще через 10 хвилин в розігрітій рослинній олії, обсмажуємо цибулю до золотистого кольору, цибулю видаляємо, а морква заливаємо рослинним маслом, в якому смажився цибулю.
• Через 10 хвилин додаємо пропущений через землянку або дрібно нарізаний часник.
• Морква буде готова вже через кілька годин.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: