Морква заготовки на зиму

Морква заготовки на зиму


Моркву збирають восени з городів, щоб зберегти її до весни соковитою і смачною. Моркву заготовки на зиму потрібні для кожної родини, без неї кожна страва буде несмачною. Пропоную смачний рецепт з фото морква по корейськи. Моркву заготовки на зиму робить кожна сім'я, її можна зберігати в підвалі або робити смачні рецепти консервації. Холодною, довжигою взимку, салат зі свіжої моркви з часником для картоплі буде до речі. Пропоную рецепт з фотографіями моркву заготовки на зиму.
Морква заготовки на зиму
+1
0
19 вер
Інгредієнти:
  • Морква - 1 кг
  • Часник - головка
  • Рослинна олія - 200 мл
  • Оцет - 1 ст. ложка
  • Цукор - 30 грам
  • Цибуля ріпчаста - 400 грам
  • Приправа гострої моркви - 1 ч. ложка
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Вам знадобиться терка по корейськи.

  • Крок 2

    Моркву помити, почистити і потерти на терку.

  • Крок 3

    Пом'яти руками і залишити на 20 хвилин.

  • Крок 4

    Часник подрібнити додати до моркви, також сіль, цукор, приправу.

  • Крок 5

    Цибулю очистити і порізати середніми кубиками.

  • Крок 6

    На гарячій сковорідці в рослинному маслі обсмажити цибулю.

  • Крок 7

    Вона повинена бути коричневого кольору.

  • Крок 8

    Цибулю акуратно прибрати з сковородки, нам потрібно тільки масло, додати в неї оцет. Залити моркву маслом з сковорідки, перемішати і поставити в холодильник на 1 годину.

  • Крок 9

    Зберігати моркву в холодильнику можна тиждень. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: