Загрузка...

Морква заготовки на зиму

Морква заготовки на зиму


Моркву збирають восени з городів, щоб зберегти її до весни соковитою і смачною. Моркву заготовки на зиму потрібні для кожної родини, без неї кожна страва буде несмачною. Пропоную смачний рецепт з фото морква по корейськи. Моркву заготовки на зиму робить кожна сім'я, її можна зберігати в підвалі або робити смачні рецепти консервації. Холодною, довжигою взимку, салат зі свіжої моркви з часником для картоплі буде до речі. Пропоную рецепт з фотографіями моркву заготовки на зиму.
Морква заготовки на зиму
+1
0
19 вер
Інгредієнти:
  • Морква - 1 кг
  • Часник - головка
  • Рослинна олія - 200 мл
  • Оцет - 1 ст. ложка
  • Цукор - 30 грам
  • Цибуля ріпчаста - 400 грам
  • Приправа гострої моркви - 1 ч. ложка
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Вам знадобиться терка по корейськи.

  • Крок 2

    Моркву помити, почистити і потерти на терку.

  • Крок 3

    Пом'яти руками і залишити на 20 хвилин.

  • Крок 4

    Часник подрібнити додати до моркви, також сіль, цукор, приправу.

  • Крок 5

    Цибулю очистити і порізати середніми кубиками.

  • Крок 6

    На гарячій сковорідці в рослинному маслі обсмажити цибулю.

  • Крок 7

    Вона повинена бути коричневого кольору.

  • Крок 8

    Цибулю акуратно прибрати з сковородки, нам потрібно тільки масло, додати в неї оцет. Залити моркву маслом з сковорідки, перемішати і поставити в холодильник на 1 годину.

  • Крок 9

    Зберігати моркву в холодильнику можна тиждень. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: