Морква по корейськи

Морква - овоч, який ми постійно вживаємо в їжу, в будь-якому вигляді. Морква по корейськи - смачний рецепт салату з соковитої моркви, пропоную рецепт з фотографіями. Салат " морква по корейськи можна подавати до будь-якого гарніру. Він дуже смачний з копченою рибою, з чіпсами, навіть можете приготувати такий салатик. Морква по корейськи зробіть з гострою приправою і часником, насолоджуватися його смаком. Пропоную рецепти з фотографіями.
Морква по корейськи
+4
0
19 вер
Інгредієнти:
  • Морква - 600 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 4 зубчики
  • Соняшникова олія - 100 мл
  • Оцет - 30 мл
  • Приправа до моркви по корейськи - 1 ст. ложка
  • Сіль
  • Цукор - 1 ст. ложка
  • Соєвий соус - 2 ст. ложки
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Моркву почистити, залити водою нехай постоїть 10 хвилин, потім потерти на спеціальній тертці, додати сіль. Перемять моркву руками і залишити на 10 хвилин.

  • Крок 2

    Часник подрібнити і додати до моркви, всипати приправу, цукор, оцет.

  • Крок 3

    Цибулю дрібно порізати і підсмажити на соняшниковій олії до коричневого кольору.

  • Крок 4

    Цибулю відкласти в сторону, а полити маслом моркву, все перемішати.

  • Крок 5

    Перекинути салат в ємність з кришкою і поставити в холодильник на 2 години. Якщо хочеться, можна спробувати відразу салат.

  • Крок 6

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: