Загрузка...

Морква по корейськи

Морква - овоч, який ми постійно вживаємо в їжу, в будь-якому вигляді. Морква по корейськи - смачний рецепт салату з соковитої моркви, пропоную рецепт з фотографіями. Салат " морква по корейськи можна подавати до будь-якого гарніру. Він дуже смачний з копченою рибою, з чіпсами, навіть можете приготувати такий салатик. Морква по корейськи зробіть з гострою приправою і часником, насолоджуватися його смаком. Пропоную рецепти з фотографіями.
Морква по корейськи
+4
0
19 вер
Інгредієнти:
  • Морква - 600 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 4 зубчики
  • Соняшникова олія - 100 мл
  • Оцет - 30 мл
  • Приправа до моркви по корейськи - 1 ст. ложка
  • Сіль
  • Цукор - 1 ст. ложка
  • Соєвий соус - 2 ст. ложки
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Моркву почистити, залити водою нехай постоїть 10 хвилин, потім потерти на спеціальній тертці, додати сіль. Перемять моркву руками і залишити на 10 хвилин.

  • Крок 2

    Часник подрібнити і додати до моркви, всипати приправу, цукор, оцет.

  • Крок 3

    Цибулю дрібно порізати і підсмажити на соняшниковій олії до коричневого кольору.

  • Крок 4

    Цибулю відкласти в сторону, а полити маслом моркву, все перемішати.

  • Крок 5

    Перекинути салат в ємність з кришкою і поставити в холодильник на 2 години. Якщо хочеться, можна спробувати відразу салат.

  • Крок 6

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: