Салат з грибами рецепт з фото

Салат з грибами рецепт з фото


Цей салат з грибами - дуже легкий. І навіть корисний. У його основі - свіжі, трохи промариновані печериці, смак яких відмінно відтіняють сир і яйця. А листя салату створюють ефект легкості цьому салату з грибів.
Салат з грибами рецепт з фото
+4
0
20 лис
Інгредієнти:
  • Шампіньйони свіжі 250 г.
  • Лимон 1/5 шт.
  • Сіль, суміш перців за смаком.
  • Масло рослинне 1 ст.л.
  • Салат листовий 1 Пуч.
  • Сир твердих сортів 150 г.
  • Яйце перепелине 8 шт.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Печериці я ретельно мою і нарізаю на 4 частини. Ні в якій тепловій обробці вони не потребують - повірте! А якщо Ви ще досі жодного разу не пробували салати зі свіжими печерицями, то переступите через свою недовіру і спробуйте неодмінно. Мені здається, що Вам має сподобатися!

  • Крок 2

    Тепер зовсім символічно замарінуем грибочки. Ніяких ненатуральних і некорисних продуктів - тільки лимонний сік, сіль і перець. З лимона вичавіть трохи соку, попередньо наколів цитрус в декількох місцях ножем. Тепер посоліть і поперчіть гриби за своїм смаком. Добре б використовувати суміш перців - це дасть більш багатий смаковий букет. Сюди ж відразу додайте рослинне масло.

  • Крок 3

    Щоб підсилити відчуття повітряного салату, я сир не натирала на звичайній тертці, а скористалася ось таким ножем - швидко, просто, зручно і ефектно. Салат я порвала на шматочки, а відварні перепелині яйця почистила і просто нарізала на половинки.

  • Крок 4

    Залишилося лише змішати листя салату і сир з грибочками. А поверх салату викласти половинки яєць. Готово! На мій смак, ніякої додаткової заправки салату не потрібно - цілком достатньо грибного маринаду) Приємного Вам апетиту!!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: