Загрузка...

Листовий салат Дубок з фетою і помідором

Листовий салат Дубок з фетою і помідором


Салат Дубок має ніжний гіркуватий смак з горіховими нотками, він чудово поєднується з смаженим м'ясом, холодними м'ясними та рибними закусками. Назва цього салату (Дубок або Дубовий салат) походить від форми листя, що нагадують листя дуба і бувають зеленого і бордового кольору. Салат дуже ніжний і не витримує тривалого зберігання, тому готувати його краще в день покупки. У листі салату міститься багато вітамінів і мінералів, до того ж у ньому дуже мала кількість калорій, він просто незамінний в дієтичному харчуванні.
Листовий салат Дубок з фетою і помідором
-3
0
12 лис
Інгредієнти:
  • 1 невеликий качан салату Дубок
  • 6 перепелиних яєць
  • 1 великий помідор
  • 150 г сиру фета
  • 2 ч. ложки насіння льону
  • оливкова олія для салатів
  • 1-2 ч. л. бальзамічного оцту (за бажанням)
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Зваріть перепелині яйця, очистіть і розріжте навпіл.

  • Крок 2

    Вимийте листя салату, струсіть воду, порвіть їх руками і покладіть у велику миску. Якщо ви будете додавати бальзамічний оцет, збризніть їм листя і перемішайте, а потім додавайте інші інгредієнти.

  • Крок 3

    Помідор розріжте, видаліть чайною ложечкою рідина, наріжте часточками або кубиками (помідор додасть салату кислинку). Сир фета наріжте кубиками.

  • Крок 4

    Додайте до листя салату нарізані помідори, сир, яйця і, щоб зробити салат не тільки смачним, але ще більш вітамінним, додайте трохи суперкорисний насіння льону.

  • Крок 5

    Цей ніжний салат не вимагає гострої заправки, досить кілька ложок гарного рослинного масла і, за бажанням, трохи бальзамічного оцту.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: