Загрузка...

Салат «Табуле»

Салат «Табуле»


Цей арабська салат незвичайний для слов'ян. Суміш крупи з зеленню з додаванням помідорів, за нашими поняттями, більше претендує на закуску або навіть друга страва. Однак, як би це не називалося - смак приголомшливий!
Салат «Табуле»
+2
0
31 жов
Інгредієнти:
  • Булгур (крупа пшенична) (85 гр) 0.5ст.
  • Помідори (300 гр) 3шт
  • Петрушка (зелень) (50 гр) 25вет.
  • Цибуля зелена (перо) (50 гр) 5шт
  • Олія маслинова (50 гр) 5ст.л.
  • Сіль (2 гр) 0.25ч.л.
  • Лимон (60 гр) 0.5шт
  • Вода питна (250 гр) 1.25ст.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Закип'ятити воду і залити крупу.

  • Крок 2

    Укутати каструлю в теплоізоляційне покривало (плед, ковдру тощо). Залишити на 30-40 хв. Якщо крупа після закінчення зазначеного часу не стала м'якою і вода повністю вбралася, то закип'ятіть ще половину норми води. Залийте окропом крупу і залиште до повного охолодження.

  • Крок 3

    Помідори нарізати дрібними кубиками.

  • Крок 4

    Зелень вимити, обсушити і дрібно посікти. З петрушки і кінзи потрібно використовувати тільки листочки.

  • Крок 5

    Для заправки змішати масло, сіль, сік лимона.

  • Крок 6

    Змішати помідори, зелень і крупу.

  • Крок 7

    Полити заправкою, перемішати і поставити в холодильник не менше ніж на 3ч.

  • Крок 8

    Перед подачею ще раз перемішати і викласти в салатник.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: