Салат «Осінній листопад»

Салат «Осінній листопад»


Дуже ошатний салат з курячим м'ясом, з трохи солодкуватим присмаком від сухофруктів і ароматом прикопченої чорносливу. А хрускіт чіпсів як шурхіт осіннього листопаду. Відчуйте на смак тепле бабине літо!
Салат «Осінній листопад»
+4
0
31 жов
Інгредієнти:
  • Куряча грудка (300 гр) 0.5шт
  • Картопля (400 гр) 4шт
  • Огірки свіжі (100 гр) 1шт
  • Яйце куряче (120 гр) 3шт
  • Курага (60 гр) 6шт
  • Чорнослив б / к (60 гр) 6шт
  • Ізюм (65 гр) 0.5ст.
  • Волоський горіх (ядро) (70 гр) 0.5ст.
  • Майонез 50% (200 гр) 10ст.л.
  • Петрушка (зелень) (10 гр) 5вет.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Якщо м'ясо заморожене, то розморозити його в холодильнику. Відварити до готовності (не менше 40 хв, після закипання води). Остудити разом з бульйоном, тоді м'ясо не буде сухим. Відокремити м'ясо від кістки. Нарізати невеликими шматочками.

  • Крок 2

    Картоплю відварити в "мундирі", остудити, очистити. Нарізати дрібними кубиками.

  • Крок 3

    Яйця зварити круто, остудити, очистити. Нарізати дрібними кубиками.

  • Крок 4

    Огірок нарізати такими ж кубиками, як картоплю.

  • Крок 5

    Висипати всі нарізані інгредієнти в глибоку ємність, заправити майонезом, добре перемішати, накрити кришкою і поставити в холодильник на 2-3 год, можна залишити на ніч. Якщо потрібно прискорити подачу салату, тоді овочі потрібно натерти на крупну тертку. Формуйте салат відразу на блюді шарами, змащуючи кожен шар майонезом: картопля, яйце, філе, огірок.

  • Крок 6

    Чорнослив, курагу і родзинки залити окропом на 20-30 хв. Потім промити і обсушити.

  • Крок 7

    Курагу розрізати навпіл. Чорнослив розрізати на три частини.

  • Крок 8

    Горіх трохи посікти.

  • Крок 9

    З гілочок петрушки обірвати листочки і трохи подрібнити.

  • Крок 10

    Салат перемішати і викласти на плоске блюдо. Зверху притрусити петрушкою, викласти в хаотичному порядку сухофрукти. Чіпсами прикрасити перед самою подачею на стіл, щоб вони не відсиріли.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: