Салат з капусти з виноградом і яблуком

Салат з капусти з виноградом і яблуком


Салат з червонокачанної капусти з лимонно-яблучної кислинкою і солодким виноградом порушить апетит в будні і допоможе впоратися з будь-яким достатком святкового столу.
Салат з капусти з виноградом і яблуком
+8
0
30 жов
Інгредієнти:
  • Капуста червонокачанна (200 гр) 0.1шт
  • Виноград (великий) (150 гр) 21шт
  • Яблука Семіренко (120 гр) 1шт
  • Цибуля зелена (перо) (50 гр) 5шт
  • Олія маслинова (30 гр) 3ст.л.
  • Лимон (60 гр) 0.5шт
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    По можливості зрізати товсті жилки листя. Капусту тонко нашаткувати. Трохи присолити і пом'яти руками.

  • Крок 2

    Якщо у винограді є кісточки, то їх потрібно витягти. Можна використовувати морожений виноград. Його розморожувати не потрібно. Просто змішайте його з капустою, полийте заправкою і залиште в холодильнику на 2 год

  • Крок 3

    Яблуко нарізати соломкою, притрусити цукром і полити соком лимона. Перемішати.

  • Крок 4

    Цибулю дрібно нарізати.

  • Крок 5

    Капусту змішати з яблуком, виноградом і цибулею. Полити маслом, перемішати, відрегулювати за смаком на сіль, кислоту і цукор.

  • Крок 6

    Перед подачею добре перемішати і викласти в салатник.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: