Салат із стручкової квасолі з морквою по-корейськи

Салат із стручкової квасолі з морквою по-корейськи
+2
0
20 вер
Салат із стручкової квасолі з морквою по-корейськи


Інгредієнти:

• Стручкова квасоля заморожена - 100г
• Печериці - 4-5шт
• Морква по-корейськи - 100г
• Оливки - 7-9шт
• Кунжутне насіння - 1/8 ст. ложки
• Сіль
• Олія рослинна рафінована

Приготування:

• Попередньо розморожена стручкова квасоля відкидається на друшляк, потім обсмажується до готовності на сковороді з рослинним маслом.
• Готову квасолю перекладається в миску і остуджується.
• Гриби промиваються і нарізати скибочками, обсмажують на рослинній олії, остуджувати.
• Потім гриби змішуються з квасолею.
• Додається морква по-корейськи, оливки, розрізані навпіл, сіль.
• Салат добре перемішується і настоюється хвилин 20-30.
• Готовий салат викладається на блюдо, посипається кунжутним насінням.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: