Загрузка...

Салат із стручкової квасолі з морквою по-корейськи

Салат із стручкової квасолі з морквою по-корейськи
+2
0
20 вер
Салат із стручкової квасолі з морквою по-корейськи


Інгредієнти:

• Стручкова квасоля заморожена - 100г
• Печериці - 4-5шт
• Морква по-корейськи - 100г
• Оливки - 7-9шт
• Кунжутне насіння - 1/8 ст. ложки
• Сіль
• Олія рослинна рафінована

Приготування:

• Попередньо розморожена стручкова квасоля відкидається на друшляк, потім обсмажується до готовності на сковороді з рослинним маслом.
• Готову квасолю перекладається в миску і остуджується.
• Гриби промиваються і нарізати скибочками, обсмажують на рослинній олії, остуджувати.
• Потім гриби змішуються з квасолею.
• Додається морква по-корейськи, оливки, розрізані навпіл, сіль.
• Салат добре перемішується і настоюється хвилин 20-30.
• Готовий салат викладається на блюдо, посипається кунжутним насінням.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: