Буряковий салат з апельсинами

Буряковий салат з апельсинами
+6
0
20 вер
Буряковий салат з апельсинами


Інгредієнти:

• Буряк варена (середня) - 1шт
• Апельсин - 1шт
• Червоний цибуля (маленька) - 2шт
• Волоські горіхи - 5шт
• Рослинна олія - 3 ст. ложки
• Лимонний сік - 1 ст. ложка
• Яблучний оцет - 1 ст. ложка
• Зелень

Приготування:

• Варена, охолоджена і очищена буряк треться середньої соломкою.
• Очищений цибулю нарізати півкільцями.
• Цибуля додається оцет, перемішують і настоюється 15 хвилин.
• З апельсина знімається шкірка, м'якоть нарізати шматочками.
• Волоські горіхи дрібно нарізати.
• Рослинна олія змішується з лимонним соком, сіллю, перцем.
• Викладається На блюдо тертий буряк, довільно шматочки апельсина, цибулю.
• Все посипається подрібненою зеленню, горіхами.
• Салат заправляється маслом, змішаним з лимонним соком.
• Смачний і дуже корисний салат готовий!

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: