Рецепти з фото і відео

Китайський салат

Китайський салат
-2
0
13 бер
Китайський салат


Готуємо дуже смачний китайський салат рецепт


У кухні Китаю, салати з'явилися порівняно недавно, але дуже міцно увійшли в повсякденне життя, навіть в наших країнах. І стали традиційним блюдом. Найпоширеніший салат-це китайський салат.

Основні інгредієнти:
• 2 шт. - Морква;
• 200 грам-свинина;
• 2 столові ложки яблучного оцту;
• 2 шт. - Цибуля ріпчаста;
• 2 столові ложки соєвого соусу;
• Два зубчики часнику, одна чайна ложка цукру;
• Кукурудзяна олія, пару столових ложок;
• 1 шт. - Картопля;
• Спеції.

Процес приготування:
• Промиваємо свинину, висушуємо паперовими рушниками і тонко ріжемо. Смажимо на оливковій олії до готовності.
• Чистимо моркву і ріжемо тонкими смужками, обсмажуємо на оливковій олії до напівготовності.
• Чистимо і ріжемо цибулю півкільцями, пассіруем цибулю на оливковій олії, до придбання ним золотистого кольору.
• Чистимо і подрібнюємо часник, ножем.
• Чистимо і ріжемо картоплю тонкою соломкою. Обсмажити на оливковій олії, потім викласти на паперові рушники, щоб вони ввібрали зайве масло.
• Всі наші інгредієнти складуємо в одну тарілку. Перемішуємо.
• Змішуємо соєвий соус, кукурудзяна олія та цукор, додаємо спеції і яблучний оцет, вимішуємо і заправляємо салат.
• Салат можна прикрасити кедровими горішками і листям пекінської капусти.

Китайський салат це дуже смачна страва
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: