Рецепти з фото і відео

Цезар з куркою рецепт

Цезар з куркою рецепт
+4
0
11 бер
Цезар з куркою рецепт


Готуємо смачний салат цезар з куркою рецепт


Склад салату цезар дуже знайомий. В гостях чи вдома, завжди присутній цей салат. Господині завжди его готують, тому що він підходить для кожного гостя, або членів сім'ї. У ньому, зібрані всі фарби, свіжі овочі, смачний сир і курка. Цезар з куркою рецепт я вперше отримала від своєї подружки, вона поділилася правильністю приготування, але зараз я роблю його по - своєму. Так як кожна господиня мати свої родзинки в приготуванні.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування смачного салату цезар:
• 350 г курячого філе
• 150 г твердого сиру
• 4 яйця
• 1 невеликий солодкий червоний перець
• 450 г консервованого зеленого горошку
• зеленого листя салату
• 50 г рослинної олії
• 1 пачка майонезу
• 4 шматочки білого хліба
• сіль, перець, петрушка, кріп

Процес приготування:
• Білий хліб нарізаємо скибочками, потім дрібними кубиками і обсмажуємо в попередньо розігрітій сковороді, вливши трохи рослинного масла до отримання золотистої скоринки.
• Куряче філе відварюємо до готовності в підсоленій воді, охолоджуємо, обсушуємо, нарізаємо соломкою.
• Яйця відварити, щоб були тверді, остудити, очистити від шкаралупи.
• Далі нарізаємо невеликими кубиками сир і помідори.
• Куряче філе, помідори, сир, змішуємо, додаючи зелений горошок, поливаємо майонезом і перемішуємо.
• На блюдо викладаємо листя салату, потім гіркою салат, посипаємо підсмаженими шматочками хліба.
• Прикрашаємо салат порізаними на чотири частини порізаними яйцями, смужками перцю, зеленим горошком по своєму бажанню.

Цезар з куркою рецепт дуже смачного приготування дуже простий
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: