Загрузка...

Салат з печінки тріски

Салат з печінки тріски
-2
0
10 бер
Салат з печінки тріски


Салат з печінки тріски дуже простий рецепт


Печінки тріски - досить незвичайний і смачний продукт, який ідеально підходить для приготування корисних і поживних салатів. Поряд з іншими рецептами різноманітних екзотичних страв, салат з печінки тріски досі залишається затребуваним, так як простий у приготуванні і неодмінно порадує своїм незвичайним смаком домочадців. Ось один з популярних рецептів подібного салату.

Салат з печінки тріски
Основні інгредієнти:

• печінка тріски - 250 гр. (1 банка)
• картопля - 5-6 бульб
• морква - 2 шт.
• свіжі або мариновані огірки - 200 гр.
• яйця - 4 шт.
• майонез - 250 гр.
• сіль, зелень за смаком

Процес приготування:
• Промийте овочі холодною водою, потім покладіть їх у каструлю і варіть до готовності. Готову картоплю очистіть від шкірки, і наріжте невеликими кубиками. Попередньо очищену моркву натріть на середній тертці.
• Подрібніть зварені круто яйця або натріть їх на тертці. Огірки також поріжте кубиками. Мариновані огірки додадуть салату насичений смак, зробивши його більш ситним.
• Після того, як зіллється масло з печінки, її необхідно розім'яти виделкою.
• Змішайте отримані інгредієнти в глибокій салатниці і заправте салат майонезом. Зверху салат можна прикрасити дрібно порізаною зеленою цибулею або кропом.

Готуємо дуже смачний салат з печінки тріски рецепт
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: