Салат з печінки тріски

Салат з печінки тріски
-2
0
10 бер
Салат з печінки тріски


Салат з печінки тріски дуже простий рецепт


Печінки тріски - досить незвичайний і смачний продукт, який ідеально підходить для приготування корисних і поживних салатів. Поряд з іншими рецептами різноманітних екзотичних страв, салат з печінки тріски досі залишається затребуваним, так як простий у приготуванні і неодмінно порадує своїм незвичайним смаком домочадців. Ось один з популярних рецептів подібного салату.

Салат з печінки тріски
Основні інгредієнти:

• печінка тріски - 250 гр. (1 банка)
• картопля - 5-6 бульб
• морква - 2 шт.
• свіжі або мариновані огірки - 200 гр.
• яйця - 4 шт.
• майонез - 250 гр.
• сіль, зелень за смаком

Процес приготування:
• Промийте овочі холодною водою, потім покладіть їх у каструлю і варіть до готовності. Готову картоплю очистіть від шкірки, і наріжте невеликими кубиками. Попередньо очищену моркву натріть на середній тертці.
• Подрібніть зварені круто яйця або натріть їх на тертці. Огірки також поріжте кубиками. Мариновані огірки додадуть салату насичений смак, зробивши його більш ситним.
• Після того, як зіллється масло з печінки, її необхідно розім'яти виделкою.
• Змішайте отримані інгредієнти в глибокій салатниці і заправте салат майонезом. Зверху салат можна прикрасити дрібно порізаною зеленою цибулею або кропом.

Готуємо дуже смачний салат з печінки тріски рецепт
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: