Загрузка...

Салат з печінкою тріски

Салат з печінкою тріски
+6
0
07 бер
Салат з печінкою тріски


Салат з печінкою тріски на святковий стіл


Салат це не тільки легка закуска, яка прикрашає буденний і святковий стіл, але також і блюдо, яким можна замінити основне. Правильно приготовлений, він не тільки містить корисні, необхідні організму речовини, але й подобається всім. Салат з печінкою тріски цілком можна вважати окремим блюдом. Він дуже ситний, корисний, поєднання печінки тріски з овочами надають йому пікантності. До того ж цей салатик простий, в приготуванні і необхідні продукти завжди є під рукою. Одним словом смачно, ситно і просто.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування салату з печінкою тріски:
• 1 баночка печінки тріски
• 3 варених картоплини
• 2 варені моркви
• 5 варених яєць
• 2 цибулини консервовані
• 200 г майонезу
• сіль, перець

Для маринаду:
• 150 мл води
• 1 склянка цукру
• 0,5 чайної ложки солі
• 2 г чорного перцю
• 2 палички гвоздики

Для прикраси:
• пучок зеленого кропу
• 1 варена морква
• 1 варене яйце
• трошки консервованої кукурудзи

Процес приготування:
• Картоплю і моркву миємо, відварюємо до готовності, очищаємо, натираємо на крупну тертку.
• Цибулю очищаємо, подрібнюємо.
• Із зазначених інгредіентів готовим маринад, заливаємо їм приготовану подрібнену цибулю і залишаємо на 30 хвилин маринуватися.
• Печінку тріски викладаємо в мисочку без рідини і розминаємо виделкою.
• Сік печінки тріски змішуємо з майонезом.
• Викладаємо салат шарами, при цьому кожен отриманий шар Промазуємо майонезом, змішаним з соком тріски, так буде смачніше.
• Спочатку на дно салатниці викладаємо шар тертої картоплі, змащуємо майонезом, потім маринована цибуля і знову майонез, зверху на цибулю кладем розім'яту печінку тріски, злегка змащуємо майонезом і закриваємо тертою морквиною, змащеною майонезом.
• Відварені яйця очищуємо, тремо на крупній терці і посипаємо зверху салат, змащуємо майонезом.
• Кріп миємо, подрібнюємо і густо засипаємо верх салату подрібненим кропом.
• З варених яєць викладаємо по центру ромашку. Середину квітки формуємо з консервованої кукурудзи.

Готуємо самі дуже смачний і корисний салат з печінкою тріски простий рецепт
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: