Салат з печінкою тріски

Салат з печінкою тріски
+6
0
07 бер
Салат з печінкою тріски


Салат з печінкою тріски на святковий стіл


Салат це не тільки легка закуска, яка прикрашає буденний і святковий стіл, але також і блюдо, яким можна замінити основне. Правильно приготовлений, він не тільки містить корисні, необхідні організму речовини, але й подобається всім. Салат з печінкою тріски цілком можна вважати окремим блюдом. Він дуже ситний, корисний, поєднання печінки тріски з овочами надають йому пікантності. До того ж цей салатик простий, в приготуванні і необхідні продукти завжди є під рукою. Одним словом смачно, ситно і просто.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування салату з печінкою тріски:
• 1 баночка печінки тріски
• 3 варених картоплини
• 2 варені моркви
• 5 варених яєць
• 2 цибулини консервовані
• 200 г майонезу
• сіль, перець

Для маринаду:
• 150 мл води
• 1 склянка цукру
• 0,5 чайної ложки солі
• 2 г чорного перцю
• 2 палички гвоздики

Для прикраси:
• пучок зеленого кропу
• 1 варена морква
• 1 варене яйце
• трошки консервованої кукурудзи

Процес приготування:
• Картоплю і моркву миємо, відварюємо до готовності, очищаємо, натираємо на крупну тертку.
• Цибулю очищаємо, подрібнюємо.
• Із зазначених інгредіентів готовим маринад, заливаємо їм приготовану подрібнену цибулю і залишаємо на 30 хвилин маринуватися.
• Печінку тріски викладаємо в мисочку без рідини і розминаємо виделкою.
• Сік печінки тріски змішуємо з майонезом.
• Викладаємо салат шарами, при цьому кожен отриманий шар Промазуємо майонезом, змішаним з соком тріски, так буде смачніше.
• Спочатку на дно салатниці викладаємо шар тертої картоплі, змащуємо майонезом, потім маринована цибуля і знову майонез, зверху на цибулю кладем розім'яту печінку тріски, злегка змащуємо майонезом і закриваємо тертою морквиною, змащеною майонезом.
• Відварені яйця очищуємо, тремо на крупній терці і посипаємо зверху салат, змащуємо майонезом.
• Кріп миємо, подрібнюємо і густо засипаємо верх салату подрібненим кропом.
• З варених яєць викладаємо по центру ромашку. Середину квітки формуємо з консервованої кукурудзи.

Готуємо самі дуже смачний і корисний салат з печінкою тріски простий рецепт
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: