Рецепти з фото і відео

Салат із сухариками

Салат із сухариками
+6
0
07 бер
Салат із сухариками


Салат із сухариками дуже смачний рецепт


В останні часи серед багатьох з'явилося захоплення сухарями. Не просто нещадне поїдання, а вигадування різних страв з них. Одне з них салат з сухариками, який пробували, напевно, всі. При цьому в хід йдуть не тільки сухарі з магазину, але й виготовлені в домашніх умовах.
Тому всім буде цікаво дізнатися про корисність сухарів. Але, на жаль, саме про сухарях ніяких відомостей немає, тому мова піде про причини сухарів, тобто про хліб. Тому що корисність його не пропаде, від того, що він буде висушеним.
У будь-якому підручнику середньої школи сказано, що в хлібі містяться органічні кислоти, білки (5-9%), вуглеводи (40-50%), солі кальцію, заліза і фосфору (1,5-2,5%) і вітаміни групи B .
Відносно велика потреба людського організму у вуглеводах. На одну третину в білках. І найбільше у вітамінах групи B.
А що стосується самих сухарів і їх походження, то є дві версії на цей рахунок.
Перша - офіційна версія. Коли було знято гриф «таємно» з частини матеріалів Центрального Архіву МЕР РФ, стала відома дата народження сухаря. ГОСТ 5646-58 був підписаний 14 листопада 1958 року. Це був державний стандарт звичайного сухаря.
І друга версія, не офіційна. У газеті «Звістка» одного разу було опубліковано подія, що в середині 19 століття в самому початку пасхального тижня в оренбурзькі степи прийшла сильна спека. Паски, що знаходилися на сонці, виявилися неабияк висушеними. Але жителям довелося харчуватися цим до останнього, бо паски ці були висвітлені в ході великодньої утрені.
Саме слово «сухарі» походить від латинського "bis coctus [panis]", в перекладі «двічі печений хліб». Достоїнствами цього продукту є збільшення терміну придатності через його сухості, і апетитні смакові якості.
Незважаючи на те, що дата народження сухарів 14 листопада 1958, з'явилися вони набагато пізніше - в кінці 90-х, коли на ринку став з'являтися цей продукт. В цей же час з'явився термін «сухарі».

Інгредієнти:
• Консервована кукурудза - одна банка,
• Мисливська ковбаска - одна пачка,
• Яйця - 2 штуки,
• Сухарі з беконом - 1 пачка,
• Майонез - 100 грамів,

Спосіб приготування:
• Злийте рідину з кукурудзи.
• Потім дрібно наріжте ковбаски.
• Зваріть круто яйця, остудіть, очистіть і поріжте.
• Все це з'єднайте разом. Додайте сухарики, заправте майонезом і перемішайте.

Готуємо без витрат салат з сухариками рецепт приготування дуже простий
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: