Рецепти з фото і відео

Рецепти салатів прості

Рецепти салатів прості
+4
0
06 бер
Рецепти салатів прості


Готуємо смачні рецепти салатів прості


Салати є на будь-якому столі, в будь-який день і в будь-яке свято. Вони підходять як закуска до основних страв, а деякі навіть йдуть як основні. Приготувати їх може кожен, рецепти салатів прості і не вимагають багато сил і часу. У цій статті наведемо рецепт, як приготувати один з салатів: квасоля з м'ясом.

Основні інгредієнти:
• Зелена квасоля,
• Яловичина,
• Ріпчасту цибулю,
• Рослинна олія.
• Помідори,
• Зелена цибуля,

Рецепт приготування:
Цей салат є гарячою закускою. Він підходить як самостійне блюдо, так і в поєднанні з макаронами або рисом. Приготування його дуже просто і швидко.
• Приготувати 500 грамів квасолі. Вимийте її і носики-хвостики зріжте зі стручків. Потім розріжте стручок на дві половинки.
• Приготуйте 100 грамів м'яса. Необхідно вибрати шматок м'яса без сполучної тканини. Тому що м'ясо з сполучною тканиною зажадає довшої термічної обробки.
• Поріжте приготоване м'ясо на прямокутні шматочки тонкими пластинками.
• Візьміть дві цибулини середніх розмірів і наріжте їх короткими брусками.
• Промийте зелений лук і наріжте його пір'ям по 2-3 см завдовжки.
• 3-4 помідори розріжте тонко і дрібно. Якщо у помідорів груба шкірка, то її необхідно зняти.
• Також вам з інгредієнтів придадуться спеції: чорний і червоний мелений перець, зерна кінзи і паприка.
• Необхідно приготувати всі компоненти заздалегідь, тому що процес приготування буде стрімким.
• На великому вогні розігрійте олію. Обсмажте м'ясо до тих пір, поки воно не набуде світло-коричневий колір. М'ясо необхідно солити під час смаження.
• До м'яса додайте ріпчасту цибулю і перемішайте. Потім додайте чорний і червоний перець. Трохи сбавте вогонь. І обсмажуйте приблизно 3-4 хвилини до тих пір, поки цибуля не стане світло-жовтим.
• Тепер додайте туди квасолю. Обсмажуйте квасолю 5 хвилин, перемішуючи. І далі додайте помідори. Обсмажуйте ще 2-3 хвилини так само, перемішуючи. І в кінці додайте спеції.
• Потім додайте в сковороду трохи води, щоб вода покрила дно. Закрийте кришку і томите протягом 10 хвилин на слабкому вогні.
• За одну хвилину до кінця додайте зелений лук, перемішайте і ще трохи прогрійте.
Все. Можна подавати. Як другу страву, додаток до основного або гарячий салат.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: