Загрузка...

Салат з язика свинячого

Салат з язика свинячого
+9
0
06 бер
Салат з язика свинячого


Готуємо смачний салат із мови свинячого рецепт


Напевно жоден з свят не обходиться без салатів. Кожна господиня намагається здивувати своїх гостей яким - небудь, смачним, оригінальним. Можливо, салат з свинячого язика ви ще не готували. Він дуже ситний смачний, готується просто, легко. Приготуйте і радуйте своїх близьких та друзів.


Інгредієнти, які знадобляться для приготування салату зі свинячого язика:
• 1 свинячий язик
• 4 яйця
• 300 г печериць
• 2 солодких яблука
• 0,5 лимона
• 2 маленьких цибулини
• 200 г моркви по - корейський
• 250 г твердого сиру
• 200 г майонезу
• 100 г сметани
• 1 чайна ложка гірчиці
• сіль, чорний мелений перець

Для прикраси:
• зелень петрушки
• язик
• зелена цибуля
• морква, зерна граната

Процес приготування:
• язик заливаємо гарячою водою і відварюємо протягом 2 годин.
• Відварений язик відразу ж обливаємо холодною водою і витримуємо в ній кілька хвилин, очищаємо від шкірки.
• Частина язика залишаємо для прикраси, решту нарізаємо тонкою соломкою.
• Круто відварені яйця очищуємо, натираємо на тертку.
• Печериці очищаємо, заливаємо окропом і відварюємо 12 хвилин, відкидаємо на друшляк, нарізаємо невеликими скибочками.
• З яблук видаляємо серединку, нарізаємо тонкими часточками, скроплюємо частиною лимонного соку.
• Очищену цибулю нарізаємо дрібними шматочками, збризкуємо залишившимся соком лимона, залишаємо на 15 хвилин для маринування.
• промариновану цибулю обсушуємо, попередньо зливаємо рідину.
• Твердий сир тремо на крупній тертці.
• Підготовлені інгредієнти викладаємо в салатницю або на блюдо почергово, промазуючи кожен шар сметанно - майонезною масою.
• Викладаємо перший шар з язика, потім яблука, шар твердого сиру, морква по-корейська, гриби, цибулю та яйця.
• Викладаємо салат, інгредієнти солимо, і перчимо до смаку.
• Салат прикрашаємо по колу різаною зеленою цибулею, в середину викладаємо моркву, по центру викладаємо квітка з пластин нарізаного язика, краю квітки обкладаємо зернами граната, прикрашаємо листочками петрушки.
• Салат можна прикрасити по іншому, по своєму бажанню.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: