Вхід

Використовуйте для входу один з Ваших акаунтів соціальних мереж

АБО

» » » Салат з язика свинячого
0

Салат з язика свинячого

Салат з язика свинячого

Добавлено: 6-03-2013, 16:35

Приготували: 2807 разів

Теги: Салат, язик, свинячого

Категорія: Салати м'ясні

Додати в кулінарну книгу

Описання страви:

Салат з язика свинячого


Готуємо смачний салат із мови свинячого рецепт


Напевно жоден з свят не обходиться без салатів. Кожна господиня намагається здивувати своїх гостей яким - небудь, смачним, оригінальним. Можливо, салат з свинячого язика ви ще не готували. Він дуже ситний смачний, готується просто, легко. Приготуйте і радуйте своїх близьких та друзів.


Інгредієнти, які знадобляться для приготування салату зі свинячого язика:
• 1 свинячий язик
• 4 яйця
• 300 г печериць
• 2 солодких яблука
• 0,5 лимона
• 2 маленьких цибулини
• 200 г моркви по - корейський
• 250 г твердого сиру
• 200 г майонезу
• 100 г сметани
• 1 чайна ложка гірчиці
• сіль, чорний мелений перець

Для прикраси:
• зелень петрушки
• язик
• зелена цибуля
• морква, зерна граната

Процес приготування:
• язик заливаємо гарячою водою і відварюємо протягом 2 годин.
• Відварений язик відразу ж обливаємо холодною водою і витримуємо в ній кілька хвилин, очищаємо від шкірки.
• Частина язика залишаємо для прикраси, решту нарізаємо тонкою соломкою.
• Круто відварені яйця очищуємо, натираємо на тертку.
• Печериці очищаємо, заливаємо окропом і відварюємо 12 хвилин, відкидаємо на друшляк, нарізаємо невеликими скибочками.
• З яблук видаляємо серединку, нарізаємо тонкими часточками, скроплюємо частиною лимонного соку.
• Очищену цибулю нарізаємо дрібними шматочками, збризкуємо залишившимся соком лимона, залишаємо на 15 хвилин для маринування.
• промариновану цибулю обсушуємо, попередньо зливаємо рідину.
• Твердий сир тремо на крупній тертці.
• Підготовлені інгредієнти викладаємо в салатницю або на блюдо почергово, промазуючи кожен шар сметанно - майонезною масою.
• Викладаємо перший шар з язика, потім яблука, шар твердого сиру, морква по-корейська, гриби, цибулю та яйця.
• Викладаємо салат, інгредієнти солимо, і перчимо до смаку.
• Салат прикрашаємо по колу різаною зеленою цибулею, в середину викладаємо моркву, по центру викладаємо квітка з пластин нарізаного язика, краю квітки обкладаємо зернами граната, прикрашаємо листочками петрушки.
• Салат можна прикрасити по іншому, по своєму бажанню.
kulinarki2



Коментарі (0)

Додати коментар:
Якщо ви приготували це блюдо - напишіть що, у Вас вийшло!
Не пишіть, коментар «Спасибі, смачно!» Висловлюйте свої емоції більш докладно!
Loading...

Ця дія доступна тільки зареєстрованим користувачам

Щоб мати можливість:
Завести віртуальну кулінарну книгу,
Спілкуватися з авторами рецептів та іншими користувачами,
Готувати смачні та корисні страви з фото рецептами,
Ділитися власними рецептами і багато іншого!
або