Рецепти з фото і відео

Рецепти салат з печінки тріски

Рецепти салат з печінки тріски
0
0
06 бер
Рецепти салат з печінки тріски


Готуємо смачно будинку рецепти салат з печінки тріски


Печінка тріски вельми корисний продукт і досить потрібний інгредієнт для приготування салатів. Так як у неї весь велика сфера застосування та існують досить різні рецепти салат з печінки тріски вважався в часи радянського союзу делікатесним, але був невиправдано забутий після його розпаду. На щастя останнім часом динаміка міняється в кращу сторону.

Інгредієнти:
• Консервована печінка тріски 1 банка
• Картопля 2-3 штук
• Морквина середніх розмірів 1,5 штуки
• курячі яйця -3 штуки
• Солоні огірки 3-4 штуки
• Зелена цибуля (тільки пір'я) близько 6 штук
• Майонез
• Сир. Твердих сортів 50 грам
• Чорний перець

Рецепт приготування:
• Необхідно розкрити вміст консерви і дати стекти рідини в окрему тарілку, так що б в банку залишилася одна печінка.
• Відварити картоплю з морквою, не знімаючи шкірки. Потім охолодити і очистити.
• Потім в окремий посуд натерти через дрібну тертку морква в окремий посуд. А очищений відварену картоплю через велику тертку, в окремий посуд.
• Відварити в яйця в круту. Дати охолонути під проточною водою і відокремити від шкаралупи. У очищених яєць відділити білки від жовтків. Так само в дві різні ємності натерти білок і жовток. Білок через велику тертку, а жовток через дрібну.
• Малосольні огірки очистити від шкірки і натерти через велику тертку в окрему ємність. Давши трохи постояти злити відокремився розсіл
• Пір'я зеленого лука нарізати на дрібні шматочки
• Твердий сир натерти в окрему чашку
• Приготувати три невеликі салатниці з прозорими бортами.
• На дно кожної салатниці викласти не більшим шаром картопля, акуратно розрівнюючи чайною ложкою або пальцями. У цій справі головне не перестаратися картопля повинен бути покладений рівно, але не ущільнений і не спресований викласти шар розім'ятої печінки тески і посипати шар зверху невеликою кількістю чорного перцю. Далі зверху рясно посипати нарізаними пір'ям лука.
• Слідом поверх лука необхідно утворити тонкий прошарок майонезу так само рівномірно розподіливши його по поверхні салатниці за допомогою чайної ложечки
• Слідом викладаємо в салатницю оброблені солоні огірки. Відразу ж слідом шаром вище викладаємо тертий яєчний білок. Поверх білка викладаємо шар тертої морквини. Щедро посипаємо тертим сиром. Вкладишем зверху другий шар майонезу і рясно посипаємо яєчним жовтком.
• Всі наш салат готовий
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: