Рецепти з фото і відео

Салат з грудкою курячої

Салат з грудкою курячої
+2
0
06 бер
Салат з грудкою курячої


Салат з грудкою курячої дуже смачний рецепт


Грудка куряча - це не тільки смачно, але і корисно і в кожної домогосподарки в морозильній камері лежить упаковка курячого філе. У цій статті ми поговоримо про салат з грудкою курячої, рецепт якої наведемо тут же. Але спочатку необхідно обговорити всі корисності курячого м'яса.
Саме з філе можна приготувати багато різних смачних і корисних страв. Крім того, майже ніхто не знає, що курячі грудки ще і дієтичний інгредієнт.
За результатами великої кількості досліджень, були виявлені корисні властивості курячого м'яса. Куряче м'ясо сприяє відновленню сил виснажених фізично людей і зміцненню імунітету. Куряче м'ясо є засобом профілактики серцево-судинних захворювань: інфаркту міокарда та інсульту.
У курці міститися вітаміни групи В, які сприятливо впливають на нервову систему, обмінні процеси, здоров'я нігтів і шкіри.
А також, куряче м'ясо корисно хворим з шлунково-кишковими захворюваннями: гастрит, виразка. Це відбувається тому, що волокна курячого м'яса притягують до себе зайві кислоти, подразнюють слизові шлунково-кишкового тракту.
Тепер приготуємо салат з цього надзвичайного корисного інгредієнта.

Інгредієнти для 4 порцій:
• Філе курячої грудки - 2 шт. по 150 гр.,
• Перець і сіль - по 100 гр.,
• Лимонний сік - 1 ст.л.,
• Сир - 1 ч.л.,
• Рубана зелень,
• Стручки шпинату, і зеленого горошку - по 100 гр.,
• Маленькі помідори - 8 шт.,
• Солодкий перець -? стручка,
• Оцет - 2 ст.л.,
• Апельсин - 2 шт.,
• Зелень гірчиці - 1 ст.л.,
• Оливкова олія - ​​4 ст.л.

Рецепт приготування:
На весь процес піде приблизно 30 хвилин.
• Вимийте м'ясо, надріжте його по довжині, поперчіть і посоліть.
• Змішайте сир з соком, зеленню, меленим перцем і сіллю. Цю масу викладіть на м'ясо, загорніть рулетом, оберніть фольгою і варіть приблизно 15 хвилин.
• Почистіть овочі. Бланшируйте стручки гороху і скиньте в друшляк. Осушіть шпинат. Помідори поріжте навпіл. Перець наріжте. Розділіть апельсини на часточки і зберіть сік. Потім змішайте всі компоненти салату.
• Збийте апельсиновий сік, гірчицю, оцет, сіль, мелений перець і масло.
• Вийміть філе з фольги і наріжте.
Перед подачею, викладіть на салат і полийте заправкою.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: