Салат "Овечка"

Вже зовсім на порозі новий 2015 рік. Рік овечки. Саме цим символом року я вам і пропоную прикрасити свій новорічний стіл))) Тим більше зробити це зовсім просто. Потрібно лише трішки часу і вашої фантазії. Ну, і певних продуктів, зрозуміло.
Салат "Овечка"
+8
0
29 гру
Інгредієнти:
  • 4-5 зварених картоплин
  • 3-4 зварених яйця
  • 300 г варено-копченої курки (у мене стегенця, але можна використовувати будь-які частини)
  • 1 маринований огірочок
  • 150 г будь-якого твердого сиру
  • 250г майонезу
  • Пара зубчиків часнику
  • Маслини і кетчуп для «малювання мордочки»
  • Сіль, перець
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Готуємо так

  • Крок 2

    Спочатку я підготувала всі продукти для викладання салату. Чистить картоплю, яйця і часник.

  • Крок 3

    Підготувала плоске блюдо для викладання салату. І олівцем намалювала обриси майбутньої мордочки овечки. Цього можна і не робити, але мені так простіше дотримати форму. Першим шаром виклала картоплю. Для цього я натерла на крупній тертці. Зверху шар посипала сіллю і перцем.

  • Крок 4

    Далі приготувала заправку, яку буду змащувати шари салату. У мисочку видавила майонез і змішала його з дрібно порубаним часточками часнику. Додала трохи кип'яченої води, щоб заправка не була дуже густий, і дуже добре перемішала.

  • Крок 5

    Картопляний шар салату змастила приготовленої заправкою.

  • Крок 6

    Далі зайнялася курячими стегенцями. Відокремила від м'яса шкіру і кісточки. А саме м'ясо дрібно покришила.

  • Крок 7

    Виклала його наступним шаром, на картоплю.

  • Крок 8

    І теж добре промазала майонезним соусом.

  • Крок 9

    Білки і жовтки варених яєць відокремила один від одного і натерла на тертці окремо: жовтки - на дрібній, а білки - на крупній. Подрібнені жовтки посипала зверху м'ясного шару. Їх змащувати соусом не потрібно.

  • Крок 10

    Солоний огірочок натерла на крупній тертці і зробила його четвертим шаром салату.

  • Крок 11

    І знову змастила заправкою. Натертими білками виклала майбутнє «обличчя» овечки, тобто всю серединку.

  • Крок 12

    Краї і решту «особи» посипала подрібненим на дрібній тертці сиром.

  • Крок 13

    І, в останню чергу, намалювала моїй овечці «мордочку». Як вічко, носика і рота використовувала порізані маслини, а квіточка вийшла з кетчупу. Вушка замінила вареною ковбасою) Ось така вийшла овечка)))

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: