Загрузка...

Салат ніжність

Салат ніжність


Спробуйте приготувати дуже смачний і простий салат. Є кілька варіантів його приготування, салат ніжність готуватися з додаванням курячого м'яса або крабових паличок. Прочитайте ці два рецепту і виберіть той, який вам сподобається.

Салат «Ніжність» з крабовими паличками
Інгредієнти:

• Картопля - три штуки.
• Ріпчаста цибуля - одна штука.
• Крабові палички - двісті грам.
• Яблуко - одна штука.
• Яйця - чотири штуки.
• Майонез - для просочення шарів салату.
Маринад для цибулі:
• Оцет - дві чайних ложки.
• Вода - сімдесят грамів.
• Перець мелений - за смаком.

Приготування:
• Відваріть картоплю в мундирі, охолодіть і очистіть від шкірки. Відваріть круто яйця очистіть від шкаралупи, а яблука очистіть від шкірки. Натріть на крупній тертці яблука та картоплю. Крабові палички нарізати у вигляді соломки. Замаринуйте цибуля ріпчаста. Для цього змішайте воду з оцтом і меленим перцем. По закінченню двадцяти хвилин вийміть цибулю з маринаду і відіжміть від зайвої рідини. Натріть окремо білки і жовтки на крупній тертці. Підготуйте плоску тарілку. На дно тарілки покладіть картоплю, посоліть його і поперчіть, полийте майонезом. На нього покладіть цибулю, яблуко, і знову полийте майонезом, потім покладіть крабові палички, майонез і терті білки яєць. Зверху салат полийте майонезом і прикрасьте тертими жовтками, зеленню петрушки або кропу, а також крабовими паличками.

Салат «Ніжність» з курячим філе
Інгредієнти:

• Куряче філе - п'ятсот грамів.
• Яйця - сім штук.
• Цибуля ріпчаста - двісті грам.
• Майонез для заправки салату.
• Сіль, перець - за смаком.
• Олія - для смаження млинців.
Салат ніжність
+7
0
21 січ
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Відваріть куряче філе в підсоленій воді до готовності, протягом двадцяти хвилин після закипання води.

  • Крок 2

    Остудіть його і наріжте кубиками.

  • Крок 3

    Дрібно нарізану цибулю, на десять хвилин залийте окропом.

  • Крок 4

    Це робиться для того, щоб цибуля в салаті не гірчить. Тепер приготуємо з яєць млинчики.

  • Крок 5

    Готувати їх будемо наступним способом: кожне яйце розбивайте в маленьку, але глибоку миску, збивайте його віночком, соліть, перчите і виливайте на гарячу сковорідку з рослинним маслом для обсмажування.

  • Крок 6

    Так потрібно смажити сім млинчиком з семи яєць.

  • Крок 7

    Готові яєчні млинці охолодіть, і наріжте соломкою.

  • Крок 8

    У глибоку миску покладіть нарізане куряче філе, млинчики, ріпчасту цибулю, поперчіть, посоліть за смаком і заправте салат майонезом.

  • Крок 9

    Викладіть його в салатницю і прикрасьте гілочкою петрушки.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: