Салат ніжність

Салат ніжність


Спробуйте приготувати дуже смачний і простий салат. Є кілька варіантів його приготування, салат ніжність готуватися з додаванням курячого м'яса або крабових паличок. Прочитайте ці два рецепту і виберіть той, який вам сподобається.

Салат «Ніжність» з крабовими паличками
Інгредієнти:

• Картопля - три штуки.
• Ріпчаста цибуля - одна штука.
• Крабові палички - двісті грам.
• Яблуко - одна штука.
• Яйця - чотири штуки.
• Майонез - для просочення шарів салату.
Маринад для цибулі:
• Оцет - дві чайних ложки.
• Вода - сімдесят грамів.
• Перець мелений - за смаком.

Приготування:
• Відваріть картоплю в мундирі, охолодіть і очистіть від шкірки. Відваріть круто яйця очистіть від шкаралупи, а яблука очистіть від шкірки. Натріть на крупній тертці яблука та картоплю. Крабові палички нарізати у вигляді соломки. Замаринуйте цибуля ріпчаста. Для цього змішайте воду з оцтом і меленим перцем. По закінченню двадцяти хвилин вийміть цибулю з маринаду і відіжміть від зайвої рідини. Натріть окремо білки і жовтки на крупній тертці. Підготуйте плоску тарілку. На дно тарілки покладіть картоплю, посоліть його і поперчіть, полийте майонезом. На нього покладіть цибулю, яблуко, і знову полийте майонезом, потім покладіть крабові палички, майонез і терті білки яєць. Зверху салат полийте майонезом і прикрасьте тертими жовтками, зеленню петрушки або кропу, а також крабовими паличками.

Салат «Ніжність» з курячим філе
Інгредієнти:

• Куряче філе - п'ятсот грамів.
• Яйця - сім штук.
• Цибуля ріпчаста - двісті грам.
• Майонез для заправки салату.
• Сіль, перець - за смаком.
• Олія - для смаження млинців.
Салат ніжність
+7
0
21 січ
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Відваріть куряче філе в підсоленій воді до готовності, протягом двадцяти хвилин після закипання води.

  • Крок 2

    Остудіть його і наріжте кубиками.

  • Крок 3

    Дрібно нарізану цибулю, на десять хвилин залийте окропом.

  • Крок 4

    Це робиться для того, щоб цибуля в салаті не гірчить. Тепер приготуємо з яєць млинчики.

  • Крок 5

    Готувати їх будемо наступним способом: кожне яйце розбивайте в маленьку, але глибоку миску, збивайте його віночком, соліть, перчите і виливайте на гарячу сковорідку з рослинним маслом для обсмажування.

  • Крок 6

    Так потрібно смажити сім млинчиком з семи яєць.

  • Крок 7

    Готові яєчні млинці охолодіть, і наріжте соломкою.

  • Крок 8

    У глибоку миску покладіть нарізане куряче філе, млинчики, ріпчасту цибулю, поперчіть, посоліть за смаком і заправте салат майонезом.

  • Крок 9

    Викладіть його в салатницю і прикрасьте гілочкою петрушки.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: