Загрузка...

Салат олів'є класичний

Салат олів'є класичний


Знайомий нам з дитинства рецепт салат олів'є класичний це блюдо з м'ясом або ковбасою. З цих продуктів ми готуємо салат досі, і саме цей салат є неодмінним атрибутом святкового застілля. Але оригінальний рецепт класичного олів'є, так і залишився невідомим.
Салат олів
+7
0
19 гру
Інгредієнти:
  • 200 грамів вареної ковбаси або вареного м\'яса;
  • Три великих варених картоплини;
  • П\'ять відварених курячих яєць;
  • Три середніх солоних огірка;
  • Одна варена морквина, краще червоного кольору;
  • Половина банки зеленого горошку;
  • Трохи зеленої цибулі;
  • Майонез.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Промити в проточній воді картоплю і моркву відварити до готовності, остудити, почистити і нарізати невеликими шматочками.

  • Крок 2

    Курячі яйця покласти в холодну воду і зварити круто.

  • Крок 3

    Солоні огірки, нарізати невеликими шматочками, при бажанні можна зняти шкірку.

  • Крок 4

    Нарізати невеликими шматочками ковбасу або відварне яловиче м'ясо.

  • Крок 5

    Відкрити банку зеленого горошку, злити рідину і половину банки викласти в чашку.

  • Крок 6

    Перемішати всі підготовлені інгредієнти, заправити салат майонезом, ще раз перемішати, витримати деякий час у холодильнику перед подачею на стіл.

  • Крок 7

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: