Салат олів'є класичний

Салат олів'є класичний


Знайомий нам з дитинства рецепт салат олів'є класичний це блюдо з м'ясом або ковбасою. З цих продуктів ми готуємо салат досі, і саме цей салат є неодмінним атрибутом святкового застілля. Але оригінальний рецепт класичного олів'є, так і залишився невідомим.
Салат олів
+7
0
19 гру
Інгредієнти:
  • 200 грамів вареної ковбаси або вареного м\'яса;
  • Три великих варених картоплини;
  • П\'ять відварених курячих яєць;
  • Три середніх солоних огірка;
  • Одна варена морквина, краще червоного кольору;
  • Половина банки зеленого горошку;
  • Трохи зеленої цибулі;
  • Майонез.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Промити в проточній воді картоплю і моркву відварити до готовності, остудити, почистити і нарізати невеликими шматочками.

  • Крок 2

    Курячі яйця покласти в холодну воду і зварити круто.

  • Крок 3

    Солоні огірки, нарізати невеликими шматочками, при бажанні можна зняти шкірку.

  • Крок 4

    Нарізати невеликими шматочками ковбасу або відварне яловиче м'ясо.

  • Крок 5

    Відкрити банку зеленого горошку, злити рідину і половину банки викласти в чашку.

  • Крок 6

    Перемішати всі підготовлені інгредієнти, заправити салат майонезом, ще раз перемішати, витримати деякий час у холодильнику перед подачею на стіл.

  • Крок 7

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: