Загрузка...

Салат "Ганновер"

Салат "Ганновер"


Думаю, назва салату ім'ям великого німецького міста має бути обґрунтоване. Швидше за все, це із-за присутності сосисок, які часто асоціюють з Німеччиною. Відразу хочу відзначити, що салат дуже цікавий на смак, хоча поєднання продуктів мене спочатку насторожило. Адже тут і рис, і ананаси, і сосиски, а також незвичайна заправка - все це, а також дещо ще дають приголомшливий ефект. Не варто побоюватися, а потрібно обов'язково спробувати, може бути, цей рецепт приживеться, і ви будете часто готувати його до різних застіль. Я, наприклад, дуже люблю все нове і незвичайне в кулінарії, тим більше дивувати гостей так приємно.
Салат "Ганновер"
0
0
28 лис
Інгредієнти:
  • Рис - 100 г
  • Сосиски (краще з копченим смаком)- 250-300 г
  • Ананаси консервовані - 150 г
  • Цибулю-порей (зелена частина) - 50 г
  • Сир твердого сорту - 70 г
  • Ропні сир (типу «Фета», «Бринза») - 3 ст. ложки
  • Зелень кропу і петрушки - невеликий пучок
  • Майонез - 3-4 ст. ложки
  • Сіль - за смаком
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Відварити рис в солоній воді до стану готовності, потім відкинути на друшляк і промити в проточній воді.

  • Крок 2

    Цибулю тонко нашаткувати.

  • Крок 3

    Ананаси порізати кубиками.

  • Крок 4

    З'єднати ці інгредієнти в одній ємності.

  • Крок 5

    Для приготування заправки потрібно до майонезу додати 3 ст. ложки розсільного сиру і ретельно все перемішати.

  • Крок 6

    Сосиски очистити (навіть якщо оболонка натуральна) і відварити протягом 3 хвилин в киплячій воді, потім нарізати їх кружальцями і відправити в салат.

  • Крок 7

    Натерти сир на середній тертці.

  • Крок 8

    Заправити салат і додати подрібнену зелень петрушки і кропу, посолити.

  • Крок 9

    Перемішати і подавати салат до столу.

  • Крок 10

    Желаю вам приятного аппетита!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: