Загрузка...

Салат "Грибна поле"

Салат "Грибна поле"


Для деяких салат - це лише аперитив до обіду, для мене ж це повноцінний прийом їжі. Саме тому, я намагаюся готувати салати з балансом овочів, м'яса і спецій. Цей салатик зовсім не дієтичний, зате у нього є одна безперечна якість: він шалено смачний.Для салату я вибрала мариновані опеньки в банку. Волію купувати такі продукти в супермаркеті, а не на ринку, тому як просто боюся за своє здоров'я і здоров'я моїх близьких. Майонез для салату за лічені хвилини можна приготувати власними руками. Тут, на Алимеро, є багато варіантів.
Салат "Грибна поле"
+8
0
27 лис
Інгредієнти:
  • 400 г маринованих грибів
  • 2 ст.л. рослинної олії
  • 5 картоплин середнього розміру
  • 4 яйця
  • половина пучка зеленого цибулі
  • 300 г відвареного м\'яса (бажано яловичина, але куряче м\'ясо теж підійде)
  • майонез
  • сіль, спеції
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    М'ясо я відварила увечері минулого дня, а бульйон використовувала при приготуванні першого. Гриби промиваємо від розсолу.

  • Крок 2

    Приправляємо їх соняшниковою олією. Зелену цибулю дрібно шаткуємо, змішуємо його з грибами.

  • Крок 3

    Готову картоплю очищаємо від шкірки, яйця звільняємо від шкаралупи. Продукти нарізаємо дрібним кубиком.

  • Крок 4

    М'ясо нарізаємо дрібним кубиком. Готуємо форму, в якій будемо викладати салат. Я використовувала силіконову форму для запікання. Першим шаром йдуть гриби, тому кладемо їх першим шаром.

  • Крок 5

    Майонезом цей шар не промазуємо. Далі викладаємо картоплю. Його промазуємо тонким шаром заправки. Трохи солимо, перчимо.

  • Крок 6

    Далі викладаємо відварне м'ясо.

  • Крок 7

    І останнім шаром підуть яйця. Втім, ви сміливо можете змінювати шари місцями, крім першого.

  • Крок 8

    Відправляємо салат в холодильник на кілька годин, а краще - на ніч.

  • Крок 9

    При подачі, перевертаємо форму на тарілку і «Грибне поле» готове.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: