Загрузка...

Салат "обручка"

Салат "обручка"


Напевно буває таке у всіх, настає момент, коли не знаєш, що приготувати, чим би нагодувати близьких. Настрій, природно, тому причиною. Паличкою-виручалочкою в цьому випадку у мене виступають салати, так як величезна кількість рецептів, від легких салатів до ситних. Ділюся з вами одним з варіантів смачного салату, який цілком замінить повноцінний вечерю. Кількість інгредієнтів можна скоротити, враховуючи, скільки порцій вам необхідно.
Салат "обручка"
+9
0
26 лис
Інгредієнти:
  • м\'якоть свинини - 300 г
  • картопля - 3 шт.
  • яйце - 4 шт.
  • мариновані гриби (я використовувала печериці) - 1 банку (425 мл)
  • ріпчаста цибуля - 1 цибулина
  • морква - 3-4 шт.
  • гранат для прикраси
  • сіль
  • майонез
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    М'якоть свинини відварюємо до готовності в підсоленій воді. Картопля очищаємо від шкірки і відварюємо в підсоленій воді. Морква добре миємо, відварюємо до готовності. Яйця варимо круто. Щоб у мене вийшла форма кільця, я використовувала звичайну скляну банку. Встановила її в центр плоскої тарілки, а всі інгредієнти викладала навколо неї.

  • Крок 2

    Відварену остиглий картоплю натираємо на крупній тертці.

  • Крок 3

    Викладаємо на плоске блюдо.

  • Крок 4

    Кожен шар змащуємо майонезом. Банку з маринованими грибами (я використовувала мариновані вже нарізані печериці) розкриваємо, зливаємо рідину.

  • Крок 5

    Гриби наступним шаром викладаємо на картоплю. Змащуємо майонезом.

  • Крок 6

    Ріпчасту цибулю дрібно нарізаємо, додаємо в салат наступним шаром після грибів.

  • Крок 7

    Свинину нарізаємо на дрібні шматочки.

  • Крок 8

    Викладаємо на цибулю, змащуємо майонезом.

  • Крок 9

    Відварену моркву натираємо на крупній тертці, накриваємо її м'ясо. Змащуємо майонезом.

  • Крок 10

    Яйце очищаємо від шкаралупи. Натираємо на дрібній тертці.

  • Крок 11

    Прикрашаємо наш салат.

  • Крок 12

    Гранат поділяємо на зерна та оформляємо салат за бажанням. Відправляємо готовий салат в холодильник на 30-60 хвилин. Після чого акуратно виймаємо скляну банку, середину салату змащуємо майонезом.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: