Салат "обручка"

Салат "обручка"


Напевно буває таке у всіх, настає момент, коли не знаєш, що приготувати, чим би нагодувати близьких. Настрій, природно, тому причиною. Паличкою-виручалочкою в цьому випадку у мене виступають салати, так як величезна кількість рецептів, від легких салатів до ситних. Ділюся з вами одним з варіантів смачного салату, який цілком замінить повноцінний вечерю. Кількість інгредієнтів можна скоротити, враховуючи, скільки порцій вам необхідно.
Салат "обручка"
+9
0
26 лис
Інгредієнти:
  • м\'якоть свинини - 300 г
  • картопля - 3 шт.
  • яйце - 4 шт.
  • мариновані гриби (я використовувала печериці) - 1 банку (425 мл)
  • ріпчаста цибуля - 1 цибулина
  • морква - 3-4 шт.
  • гранат для прикраси
  • сіль
  • майонез
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    М'якоть свинини відварюємо до готовності в підсоленій воді. Картопля очищаємо від шкірки і відварюємо в підсоленій воді. Морква добре миємо, відварюємо до готовності. Яйця варимо круто. Щоб у мене вийшла форма кільця, я використовувала звичайну скляну банку. Встановила її в центр плоскої тарілки, а всі інгредієнти викладала навколо неї.

  • Крок 2

    Відварену остиглий картоплю натираємо на крупній тертці.

  • Крок 3

    Викладаємо на плоске блюдо.

  • Крок 4

    Кожен шар змащуємо майонезом. Банку з маринованими грибами (я використовувала мариновані вже нарізані печериці) розкриваємо, зливаємо рідину.

  • Крок 5

    Гриби наступним шаром викладаємо на картоплю. Змащуємо майонезом.

  • Крок 6

    Ріпчасту цибулю дрібно нарізаємо, додаємо в салат наступним шаром після грибів.

  • Крок 7

    Свинину нарізаємо на дрібні шматочки.

  • Крок 8

    Викладаємо на цибулю, змащуємо майонезом.

  • Крок 9

    Відварену моркву натираємо на крупній тертці, накриваємо її м'ясо. Змащуємо майонезом.

  • Крок 10

    Яйце очищаємо від шкаралупи. Натираємо на дрібній тертці.

  • Крок 11

    Прикрашаємо наш салат.

  • Крок 12

    Гранат поділяємо на зерна та оформляємо салат за бажанням. Відправляємо готовий салат в холодильник на 30-60 хвилин. Після чого акуратно виймаємо скляну банку, середину салату змащуємо майонезом.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: