Салат з куркою, перцем і мигдалем

Салат з куркою, перцем і мигдалем


Цей веселий різнобарвний салат не тільки наситить вас, але і підніме настрій своїми різнокольоровими фарбами. Біле м'ясо, червоні перці, синій цибулю і яскраво-зелена петрушка - краса! До речі, в салат можна додати і жовтий перець, для затишку
Салат з куркою, перцем і мигдалем
+2
0
12 лис
Інгредієнти:
  • 600-700 г курячого філе
  • 2 лаврових листа
  • 3 великих солодких перцю
  • 2 зубчики часнику
  • 1 невелика синя цибулина
  • 60-70 г мигдальних горіхів (або кісточок - як правильно? ;))
  • 50 г свіжої петрушки
  • 2-3 ст. л. яблучного оцту
  • оливкова олія
  • сіль
  • мелений чорний перець
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Як зварити куряче філе, щоб воно було соковитим? У каструлю налийте воду, додайте сіль, лавровий лист і улюблені спеції, доведіть воду до кипіння, потім в окріп покладіть куряче філе, варіть 1-2 хвилини, потім зніміть з плити і дайте охолонути у воді 20 хвилин.

  • Крок 2

    Поки остигає філе, очистіть солодкий перець від насіння і перегородок, наріжте смужками і обсмажте на оливковій олії разом з подрібненим часником до м'якості, не накриваючи кришкою, трохи посоліть, поперчіть.

  • Крок 3

    Цибулю наріжте півкільцями, мигдаль порубаєте не надто дрібно, петрушку дрібно наріжте, курку порвіть руками на невеликі шматочки, з'єднайте всі інгредієнти. Потім салат з куркою, перцем і мигдалем полийте оливковою олією і оцтом, посипте свіжомеленим чорним перцем, перемішайте (я ще додала щіпку сушеного базиліка, через брак свіжого

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: