Загрузка...

Курячий салат під шубою

Курячий салат під шубою
+4
0
20 вер
Курячий салат під шубою


Інгредієнти:

• Ананаси консервовані - 150г
• Куряче філе - 300г
• Сир твердий - 150г
• Чорнослив - 100г
• Ріпчаста цибуля - 1шт
• Яйця - 2шт
• Оцет 3%-ий
• Майонез

Приготування:

• Чорнослив заливають гарячою водою.
• Очищений і промитий ріпчасту цибулю нарізати півкільцями і заливається 3%-ним оцтом хвилин на 20.
• На блюдо або в салатник викласти мариновану цибулю і рівномірно розподіляється по всій площі.
• Зверху на цибулю викласти куряче філе, попередньо дрібно нарізане.
• Ананас нарізати кубиками і викласти наступним шаром.
• Добре пропарений чорнослив
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: