Курячий салат під шубою

Курячий салат під шубою
+4
0
20 вер
Курячий салат під шубою


Інгредієнти:

• Ананаси консервовані - 150г
• Куряче філе - 300г
• Сир твердий - 150г
• Чорнослив - 100г
• Ріпчаста цибуля - 1шт
• Яйця - 2шт
• Оцет 3%-ий
• Майонез

Приготування:

• Чорнослив заливають гарячою водою.
• Очищений і промитий ріпчасту цибулю нарізати півкільцями і заливається 3%-ним оцтом хвилин на 20.
• На блюдо або в салатник викласти мариновану цибулю і рівномірно розподіляється по всій площі.
• Зверху на цибулю викласти куряче філе, попередньо дрібно нарізане.
• Ананас нарізати кубиками і викласти наступним шаром.
• Добре пропарений чорнослив
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: