Салат «Квіти весни»

Салат «Квіти весни»
+15
0
20 вер
Салат «Квіти весни»


Інгредієнти:

• Яловича печінка - 300г
• Шампіньйони - 200г
• Цибуля - 1шт
• Морква - 1шт
• Картопля великий - 1шт
• Яйця - 4шт
• Твердий сир - 60г
• Масло рослинне
• Майонез
Прикраса:
• Зелений лук
• Цибуля-сіянка
• Свіжий кріп
• Шматочок вареної печінки

Приготування:

• Гриби нарізати і обсмажуються на сковороді з невеликою кількістю рослинної олії.
• Печінка варена треться на тертці з середньою ґратами і змішують з обсмаженими грибами.
• Морква очищена треться на тертці середнього розміру.
• Цибулю нарізають дрібними кубиками і обсмажується на рослинному маслі.
• Картопля відварна очищені і крупно треться.
• Сир треться на середній решітці терки.
• Три жовтки натираються на тертці середнього розміру.
• Салат викладається шарами, кожен шар промащується майонезом.
• Першим шаром викласти картоплю.
• Потім печінку з обсмаженими грибами.
• Третій шар - морква з обсмаженою цибулею.
• Далі тертий сир.
• Останній шар тертих яєчних жовтків.
• Готовий салат прикрашається дрібно тертим білками, зеленню - лупляться краю, верх салату прикрашається тертого вареного печінкою і білком.
• З лука робляться квіти і вставляються в середину салату.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: