Загрузка...

Салат «Квіти весни»

Салат «Квіти весни»
+14
0
20 вер
Салат «Квіти весни»


Інгредієнти:

• Яловича печінка - 300г
• Шампіньйони - 200г
• Цибуля - 1шт
• Морква - 1шт
• Картопля великий - 1шт
• Яйця - 4шт
• Твердий сир - 60г
• Масло рослинне
• Майонез
Прикраса:
• Зелений лук
• Цибуля-сіянка
• Свіжий кріп
• Шматочок вареної печінки

Приготування:

• Гриби нарізати і обсмажуються на сковороді з невеликою кількістю рослинної олії.
• Печінка варена треться на тертці з середньою ґратами і змішують з обсмаженими грибами.
• Морква очищена треться на тертці середнього розміру.
• Цибулю нарізають дрібними кубиками і обсмажується на рослинному маслі.
• Картопля відварна очищені і крупно треться.
• Сир треться на середній решітці терки.
• Три жовтки натираються на тертці середнього розміру.
• Салат викладається шарами, кожен шар промащується майонезом.
• Першим шаром викласти картоплю.
• Потім печінку з обсмаженими грибами.
• Третій шар - морква з обсмаженою цибулею.
• Далі тертий сир.
• Останній шар тертих яєчних жовтків.
• Готовий салат прикрашається дрібно тертим білками, зеленню - лупляться краю, верх салату прикрашається тертого вареного печінкою і білком.
• З лука робляться квіти і вставляються в середину салату.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: