Салат «Тіффані»

Салат «Тіффані»
+3
0
20 вер
Салат «Тіффані»


Інгредієнти:

• Куряче філе - 200г
• Яйця - 2шт
• Сир Гауда або Едам - 250-300г
• Мигдаль - 50г
• Виноград
• Листя салату
• Майонез
• Каррі

Приготування:

• Сир і горіхи дуже дрібно натираються.
• М'ясо підсолювати і обсмажується на сковороді з рослинним маслом з додаванням карі (можна запекти в духовій шафі).
• На велике блюдо або в салатник викладаються листя салату.
• Потім викладаються шарами підготовлені продукти.
• Перший шар - нарізане куряче філе, майонез.
• Другий шар - сир тертий, майонез.
• Третій шар - дрібно натерті варені яйця, майонез.
• Кожен шар пересипається тертими смаженими мигдальними горіхами (невеликою кількістю).
• Всі верстви повторюються двічі, останнім повинен бути виноград (половинки, укладені зрізом вниз).
• Зверху виноград посипається тертими горіхами.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: