Загрузка...

Фруктовий салат з йогуртовій заправкою

Фруктовий салат з йогуртовій заправкою


Іноді хочеться побалувати себе яким-небудь десертом. Але цифри на вагах кричать - вистачить їсти солодощі! Що ж робити? Звичайно, їсти фрукти! З фруктів можна приготувати дуже легкі, але такі смачні салатики. Можна брати абсолютно будь-які фрукти. Я знайшла у себе в вазочці банан, грушу, яблуко, мандарин. Але їх можна з легкістю замінити на які-небудь інші, наприклад, ківі або виноград. А щоб набір нарізаних фруктів перетворити саме в десерт, приготуємо особливу заправку. Я вирішила зробити заправку на основі натурального йогурту - і смачно і корисно одночасно.
Фруктовий салат з йогуртовій заправкою
+14
0
07 травня
Інгредієнти:
  • банан - 1 шт.
  • груша - 1 шт.
  • яблуко - 1 шт.
  • мандарин - 1 шт.
  • йогурт натуральний - 100 г
  • мед - 1 столова ложка
  • апельсиновий сік - 3 столові ложки
  • лимонний сік - 1 чайна ложка
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Салат викладаємо шарами відразу в форми, в яких будемо подавати його, наприклад, у креманки. Шари розташовуємо так: спочатку йдуть більш тверді фрукти, зверху - більш м'які. Робиться це для того, щоб тверді фрукти не розчавлювали м'які і салат не дав сік. Втім, якщо з'їдати його відразу, то цим правилом можна знехтувати.

  • Крок 2

    Грушу ріжемо невеликими кубиками.

  • Крок 3

    Яблуко також ріжемо на кубики. Шкірку можна не зчищати - в ній міститься багато вітамінів (якщо це, звичайно, не яблучка, змащені воском). Укладаємо яблучний шар поверх груші.

  • Крок 4

    Банан очищаємо від шкірки і ріжемо на такі ж кубики, як грушу і яблуко. Викладаємо зверху.

  • Крок 5

    Мандарин розбираємо на часточки. Видаляємо насіння, якщо вони є. Кожну часточку розрізаємо на дві-три частини. Кладемо поверх салату.

  • Крок 6

    Тепер робимо заправку. У мисочці змішуємо йогурт і мед.

  • Крок 7

    Потім додаємо апельсиновий сік. В ідеалі, звичайно, щоб він був свіжовичавлений. Але у мене апельсинів під рукою не було, тому я взяла пакетований сік.

  • Крок 8

    Вичавлюємо сік з лимона. Перемішуємо заправку.

  • Крок 9

    Поливаємо салат йогуртовій заправкою.

  • Крок 10

    Подаємо салат не перемішуючи, прикрасивши листочками м'яти.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: