Загрузка...

Гранат корисні властивості

Гранат корисні властивості
0
0
27 лют
Гранат корисні властивості


Дуже смачний гранат корисні властивості рецепт


Взимку і ранньою весною гранат обов'язково присутній на нашому столі. У ньому все - від дрібних кісточок всередині зерняток до перегородок - корисні для організму людини. Гранат зміцнює судини, покращує кровообіг, знижує загрозу інсультів та інфарктів. Гранат корисні властивості, якого ми вже знаємо, використовуємо для приготування соусів, маринадів, варення, для приготування сиропів, прикраси салатів. Сік граната розщеплює жири, отже, корисні для бажаючих схуднути. Включаючи частіше, в свій раціон гранат, ми не тільки стаємо стрункішою, але і по зернятку додаємо собі здоров'я.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування салату гранатовий браслет:
• 1 гранат
• 250 г картоплі
• 250 г буряків
• 250 г моркви
• 100 г чорносливу без кісточок
• 0,5 кг курячого філе
• цибулина
• рослинна олія для смаження
• 200 г майонезу
• зелень

Процес приготування:
• Куряче філе замочуємо у воді, потім обсушуємо і нарізаємо кубиками.
• Моркву та картоплю ретельно миємо і відварюємо в підсоленій воді до готовності.
• Буряк миємо і відварюємо окремо від інших овочів.
• Відварюємо моркву, буряк і картоплю, очищаємо і нарізаємо соломкою, розкладаємо в різні ємності.
• Очищаємо цибулю, нарізаємо кубиками й обсмажуємо в розігрітій сковороді на рослинному маслі.
• До обсмаженої цибулі додаємо подрібнене м'ясо і обсмажуємо разом з цибулею протягом 5 хвилин.
• На блюдо ставимо склянку. Навколо склянки, формуючи кільце, викладаємо спочатку картоплю, змащуємо його майонезом, потім моркву і буряк, знову змащуємо майонезом.
• Останнім шаром викладаємо курку з цибулею, змащуємо майонезом.
• Чорнослив заливаємо окропом, залишаємо для розпарювання.
• Розпарений чорнослив відкидаємо на сито або друшляк, даємо воді стекти.
• Розпарений чорнослив нарізаємо невеликими шматочками.
• Зелень миємо і подрібнюємо.
• Прикрашаємо салат шматочками чорносливу і рубаною зеленню.
• Беремо гранат, акуратно відрізаємо верхівку і задню частину, обережно робимо вертикальні надрізи шкірки в чотирьох-п'яти місцях.
• Наливаємо в глибоку миску холодну воду і занурюємо в її плід на 3 -5 хвилин.
• Потім прямо у воді розбираємо гранат на частини і відокремлюємо зерна від мембран.
• сплившу шкірку видаляємо, зерна відкидаємо на сито і даємо воді стекти.
• приготування зернами граната засипаємо зверху салат.

Готуємо самі салат в якому основним інгредієнтів є гранат корисні властивості просто і смачні рецепт
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: