Загрузка...

Фруктовий салат з сиром

Фруктовий салат з сиром


Хочу запропонувати вам рецепт фруктового салату з сиром. Я підбирала складу, орієнтуючись на твердість і колір фруктів. Моїм фаворитом став жовтий колір, як ще одне джерело гарного настрою в похмуру погоду.
Фруктовий салат з сиром
+5
0
04 гру
Інгредієнти:
  • Айва
  • Банан
  • Апельсин
  • Яблуко
  • Сир
  • Грейпфрут
  • Волоські горіхи для прикраси
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Салат формуємо шарами за наступним принципом: твердий шар, м'який, цитрусовий. Повторюється ця комбінація 2 рази. Тобто банан (перший м'який шар) можна замінити, наприклад, на хурму, грейпфрут - на мандарин, яблуко - на грушу і т.д.

  • Крок 2

    Очищаємо і досить дрібно нарізаємо айву, бо вона тверда. Укладаємо на дно розетки.

  • Крок 3

    Наступний шар - це нарізаний міні-банан. Можна взяти і звичайний.

  • Крок 4

    Потім очищаємо від цедри і білої прошарку апельсин, нарізаємо його по лінії часточок, укладаємо в розетку.

  • Крок 5

    Очищаємо і дрібно нарізаємо яблуко.

  • Крок 6

    Наступним шаром викладаємо сир. Я використовую дитячий сирок з грушею. Якщо під рукою у вас тільки звичайний сир - збийте його в блендері з додаванням сметани і цукрової пудри. Якщо ви постите - в салат можна покласти збиті вершки рослинні. Вирівнюємо поверхню.

  • Крок 7

    Робимо квіточку з грейпфрута і прикрашаємо їм салат.

  • Крок 8

    Посипаємо все волоськими горіхами.

  • Крок 9

    Також буде смачно, якщо ви натрете зверху шоколад, але не так корисно і дієтично. Салат чудово засвоюється. Салат подається як самостійний десерт або приємне доповнення до вина. Не за горами чудове свято - Новий Рік. За китайським календарем він є роком коні. Астрологи рекомендують зустрічати цей рік великою кількістю жовтого кольору, а я пропоную вам прикрасити новорічний стіл ніжним і легким салатом з жовтих фруктів. Бажаю вам приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: