Рецепти з фото і відео

Вино червоний

Вино червоний
0
0
15 лип
Вино червоний


Легенда французької кухні Франсуа Ватель, автор відомого Піно Нуар. Для тих, хто не знає це вино червоний колір якого настільки незвичайний і яскравий, що створюється враження чарівництва, немов перед вами дійсно божественний напій. Пропонуємо рецепт «Вина богів» на основі цього легкого червоного бургундського напою.

Вино богів
Інгредієнти:
• Червоне напівсолодке вино (Піно-Нуар Бургундське) - 200мл
• Яблуко (краще королівський ранет) - 200г
• Лимон - 200г
• Цукрова Пудра - від 25г

Приготування:
• Яблука миють, видаляється серцевина, нарізати на кружечки.
• В глибоке блюдо круглої форми викладається шар яблук, який зверху пересипається цукровою пудрою.
• Лимони миють, зрізають шкірка, ріжеться на тонкі кружечки і викладаються наступним шаром на яблука.
• Пересипається пудрою.
• Лимони, яблука чергуються декілька разів, кожен шар обов'язково пересипається пудрою.
• Все заливається вином таким чином, щоб були покриті всі шари.
• Страву накривається кришкою або тарілкою меншого діаметру (за принципом преса).
• Настоюється кілька годин, залишити на ніч - найкращий варіант.
• Фрукти витягуються (викидати не обов'язково, вони дуже смачні!).
• Напій світлішає і купується рубинный яскравий колір, унікальний смак і неповторний аромат.
• Вживається охолодженим.
Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: