Рецепти з фото і відео

Червоне вино

Червоне вино
0
0
15 лип
Червоне вино


Про користь і шкоду алкогольних напоїв сперечаються не один десяток років, але червоне вино за свою користь не викликає сумнівів (з умовою не зловживання). А страви, приготовані з додаванням вина, мають більш м'яким, ніжним смаком і мають особливий аромат, одне з таких страв пропонується вашій вниманию.Очень смачний і простий рецепт приготування!

Пиріг з червоним вином
Інгредієнти:

• Листкове тісто
Начинка:
• Готовий фарш - 750г
• Цибуля - 1,5шт
• Часник (зубчик) - 3шт
• Червоне вино - 250мл
• Перець чилі - 1,5шт
• Спеції
• Кетчуп
• Перець кайєн
• Хмелі-сунелі
• Перець чорний
• Сіль
• Цибуля зелений
• Рослинна олія
Заливка:
• Сир тертий - 300г
• Сметана - 300г
• Яйця - 6шт

Приготування:
• Тісто дістається з холодильника і залишається на деякий час при кімнатній температурі.
• Зелений і звичайний ріпчаста цибуля, чіллі - дрібно нарізати.
• Додається подрібнений часник - все обсмажується дві хвилини на рослинному маслі.
• Додається фарш - все обсмажується ще кілька хвилин.
• Додається кетчуп і спеції - тушкується кілька хвилин і все заливається вином.
• Знімається з вогню, остуджується.
• Яйця збиваються з додаванням сметани, солі і перцю.
• Форма або деко застеляється папером, змащується маслом.
• Тісто викладається за формою дека, так щоб були високі бортики з листкового тіста.
• Зверху виливається заливка, посипається тертим сиром.
• Запікається в попередньо розігрітій духовці трохи менше години.
• Готовий пиріг трохи охолоджується у формі/деку (хвилин 10).
• Виймається з форми, ще 10 хвилин охолоджується.
• Подається цілком або нарізати на порційні шматки.
Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: