Рецепти з фото і відео

Російські вина

Російські вина
0
0
15 лип
Російські вина


Вино не дарма вважається царським напоєм, іноді його порівнюють з напоєм богів, російські вина відрізняються дуже м'яким натуральним смаком і унікальним ароматом. Пропонуємо рецепт м'ясного блюда з використанням червоного сухого вина.

Фарширована свинина
(6 порцій)
Інгредієнти:

• Свиняча вирізка - 1,5кг
• Свинячий фарш - 500г
• Болгарський перець (зелений і червоний) - 2шт
• Зелень петрушки (пучок) - 1шт
• Часник (зубчик) - 2шт
• Яйце - 2шт
• Вино червоне сухе - 200мл
• Оливкова олія - 2 ст. ложки
• Цибуля - 2шт
• Помідори - 2шт
• Перець червоний
• Перець чорний
• Перець запашний
• Сіль

Приготування:
• М'ясний фарш заправляється спеціями, додається подрібнений перець, зелень, сире яйце, червоне вино - все перемішується.
• У вирізці робляться кишеньки з допомогою ножа.
• Кожен кишеньку заповнюється підготовленим фаршем, і шматок перев'язується нитками, щоб уникнути деформації і розпаду.
• Деко або лоток для запікання застеляється фольгою.
• На деко укладається нафаршированное м'ясо, зверху укладаються нарізані овочі (можна полити олією).
• Фольга загортається і в такому вигляді запікається.
• Через 45 хвилин фольга знімається, і м'ясо запікається ще 15 хвилин до утворення рум'яної скоринки.
• Злегка охолоджене м'ясо нарізають на порційні шматки вздовж.
• Подається в гарячому або холодному вигляді за бажанням. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: