Рецепти з фото і відео

Домашнє вино

Домашнє вино
0
0
15 лип
Домашнє вино


Добре, що сьогодні є можливість приготувати в будинку різні наливки і інші алкогольні напої. А домашнє вино має свій неповторний смак, так як використовуються тільки натуральні продукти. Звичайно, це не є пропагандою спиртних напоїв, але гарне вино в невеликих кількостях дуже корисно для організму людини, особливо якщо воно домашнє. Але будьте обережні, слід уважно дотримуватися рекомендації, щоб вийшов дійсно якісний напій.

Дамська вино
Інгредієнти:

• Ягоди (чорноплідна горобина, вишня) - 4 склянки
• Цукор - 4 склянки
• Вода - 4 склянки
• Горілка - 4 склянки

Приготування:
• Цукор розчиняється у кип'яченій воді (теплою).
• Ягоди перебираються, промиваються (якщо чисті, можна не мити, кісточки у вишні залишаються), просушуються на рушник.
• Ягоди висипають у скляну банку об'ємом 3 літри.
• Заливаються горілкою.
• Банку накривається кришкою і залишають у темному місці на 3 місяці (не відкривати, не перемішувати, не збовтувати!).
• Після закінчення цього терміну вино вважається готовим.
• Цей не дуже міцний напій називається дамським, завдяки своїй легкості.
• Подається до різних м'ясних страв (можна використовувати для приготування інших страв і випічки).
Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: