Рецепти з фото і відео

Свинячі відбивні

Свинячі відбивні
+4
0
15 лип
Свинячі відбивні


І нехай говорять, що свинина жирна і шкідлива, немає нічого краще шматочка ніжного м'яса, а свинячі відбивні - це справжнє райське насолоду. Соковиті, м'які, ніжні, ароматні! Складно уявити абсолютно шкідливий продукт, а якщо відмовляти собі у всьому, то який сенс жити? Тим більше вихід є завжди, якщо вам не можна жирного м'яса, то його відмінно можна замінити телятиною, яловичиною або приготувати з нежирної свинини, попередньо видаливши весь жир з шматочка свинячої вирізки. Крім того, відбивна приготовлена без додаткових продуктів: сиру, грибів, помідорів і т.д., що значно підвищує вміст жиру та калорій, то цілком можна дозволити собі іноді спокуситься на малесеньку відбивну. Також будь-які гарячі м'ясні страви, особливо смажені рекомендується вживати з овочами (краще натуральними) - в цьому випадку, воно швидше засвоїться і принесе максимум користі організму.

Свиняча відбивна

Інгредієнти:

• Свинина вирізка - 130-150г
• Рослинна олія
• Сіль
• Перець
• Овочі на гарнір

Приготування:
• Шматочок свинячої вирізки відбивається, посипається сіллю і перцем.
• Нагрівається сковорода з рослинним маслом (буквально змастити масло, не лити ложками!)
• Відбивна обсмажується з двох сторін до готовності і утворення гарної скоринки.
• Подається з натуральними овочами або овочевими гарнірами. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: