Загрузка...

Приготування тіста для біляшів

Приготування тіста для біляшів


Часто зустрічається вираз «звичайне дріжджове тісто», а що це таке і з чим його їдять? Традиційне тісто для біляшів також підходить під категорію звичайного дріжджового тіста, на його прикладі розглянемо що це за звір такий.
Приготування тіста для біляшів
0
0
19 лют
Інгредієнти:
  • дріжджове тісто
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Часто зустрічається вираз «звичайне дріжджове тісто», а що це таке і з чим його їдять? Традиційне тісто для біляшів також підходить під категорію звичайного дріжджового тіста, на його прикладі і розглянемо що це за звір такий. Смачне тісто готуємо без витрат!

  • Крок 2

    Для приготування тіста знадобиться одне яйце, півлітра молока (можна кисле або кефір), сухі дріжджі (5-7г), трохи води для розведення дріжджів (можна використовувати для цих цілей і молоко), чайна ложка солі, пару столових ложок цукру і приблизно кілограм пшеничного борошна.

  • Крок 3

    Що стосується беляшей, то тут можна використовувати тісто без опари.

  • Крок 4

    А саме, дріжджі розводяться в теплій воді або молоці, потім все це вливається в борошно (зазвичай використовується широка посуд) і додаються всі інші компоненти, ретельно перемішується можна використовувати міксер для цих цілей.

  • Крок 5

    Тісто вийде трохи рідкуватий і буде липнути до рук - нічого страшного, так і повинно бути. Тісто залишити на годину для того, щоб воно добре підійшло.

  • Крок 6

    У цей час можна зайнятися приготуванням фаршу, краще його готувати також самостійно. Після того, як м'ясо пропущено через м'ясорубку в нього додається подрібнений ріпчаста цибуля - його не шкодуйте, чим більше, тим краще - це типу «маслом кашу не зіпсуєш», сіль, перець - до смаку.

  • Крок 7

    Коли тісто добре підійшло, формуем з нього невеликі коржі, на середину кожної укладається підготовлений фарш і краї защипують так, щоб середина залишилася відкритою.

  • Крок 8

    Ідеальний варіант, якщо дати напівфабрикатах дати ще раз підійти, тоді біляші вийдуть повітряними, пористими і дуже ніжними.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: