Приготування тіста для біляшів

Приготування тіста для біляшів


Часто зустрічається вираз «звичайне дріжджове тісто», а що це таке і з чим його їдять? Традиційне тісто для біляшів також підходить під категорію звичайного дріжджового тіста, на його прикладі розглянемо що це за звір такий.
Приготування тіста для біляшів
0
0
19 лют
Інгредієнти:
  • дріжджове тісто
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Часто зустрічається вираз «звичайне дріжджове тісто», а що це таке і з чим його їдять? Традиційне тісто для біляшів також підходить під категорію звичайного дріжджового тіста, на його прикладі і розглянемо що це за звір такий. Смачне тісто готуємо без витрат!

  • Крок 2

    Для приготування тіста знадобиться одне яйце, півлітра молока (можна кисле або кефір), сухі дріжджі (5-7г), трохи води для розведення дріжджів (можна використовувати для цих цілей і молоко), чайна ложка солі, пару столових ложок цукру і приблизно кілограм пшеничного борошна.

  • Крок 3

    Що стосується беляшей, то тут можна використовувати тісто без опари.

  • Крок 4

    А саме, дріжджі розводяться в теплій воді або молоці, потім все це вливається в борошно (зазвичай використовується широка посуд) і додаються всі інші компоненти, ретельно перемішується можна використовувати міксер для цих цілей.

  • Крок 5

    Тісто вийде трохи рідкуватий і буде липнути до рук - нічого страшного, так і повинно бути. Тісто залишити на годину для того, щоб воно добре підійшло.

  • Крок 6

    У цей час можна зайнятися приготуванням фаршу, краще його готувати також самостійно. Після того, як м'ясо пропущено через м'ясорубку в нього додається подрібнений ріпчаста цибуля - його не шкодуйте, чим більше, тим краще - це типу «маслом кашу не зіпсуєш», сіль, перець - до смаку.

  • Крок 7

    Коли тісто добре підійшло, формуем з нього невеликі коржі, на середину кожної укладається підготовлений фарш і краї защипують так, щоб середина залишилася відкритою.

  • Крок 8

    Ідеальний варіант, якщо дати напівфабрикатах дати ще раз підійти, тоді біляші вийдуть повітряними, пористими і дуже ніжними.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: