Рецепти з фото і відео

Тісто для пирогів

Тісто для пирогів
0
0
02 сер
Тісто для пирогів


Вирішили спробувати спекти що-небудь до чаю? Але зовсім не вмієте і не знаєте? Не варто зневірятися, приготування навчитися дуже просто. В пиріг, з такого тесту, ви зможете додати будь-яку начинку, яка вам сподобається.
Отже, як готуємо тісто для пирогів!

Основні інгредієнти:
• 250 грам-маргарин;
• 1 склянку-молоко;
• 1 пачка сухих дріжджів;
• 2/3 склянки цукру;
• 3-4 склянки борошна;
• 3 шт. яйця.

Процес приготування:
• Для початку слід пачку маргарину розтопити, додати до нього молоко і дріжджі. Якщо тремтіння вибрали сухі, то їх краще додавати з борошном.
• Збити яйця з цукром. Я взяла такі пропорції, так як моя сім'я любить солодке. Якщо вам цукру забагато, то просто стільки не висипайте.
• З'єднуємо збиті яйця з сумішшю молока і маргарину. Вимішуємо. Починаємо додавати борошно. Я зазвичай висипаю один стакан, ретельно вимішую, а потім ще склянку, і так, поки борошно не закінчиться.
• Ставимо каструлю з тістом у холодильник на 3-4 години.
• По закінченню строку, дістаєте тісто і випікаєте, що вам подобається.
• Якщо ви хочете зробити м'ясний або капустяний, а може, навіть, рибний пиріг, то скоротіть пропорції цукру, до 1 столової ложки.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: