Рецепти з фото і відео

Рецепт чіабатта

Рецепт чіабатта
0
0
02 сер
Рецепт чіабатта


Інгредієнти для приготування :
• 650 грам пшеничного борошна
• 300 мілілітрів води
• 30 грам свіжих дріжджів
• Півтори чайної ложки солі
• 30 мілілітрів оливкової олії
• Одна чайна ложка цукру

І так приступаємо:
• Кип'ятимо 300 мілілітрів води, охолоджуємо її до теплого стану. Потім розводимо в 50 мілілітрах води дріжджі і додаємо туди цукор. Потім змішуємо опару з рештою водою, сіллю і борошном.

• Замішуємо м'яке тісто, щоб воно не прилипало до рук, а потім акуратно вводимо в нього оливкову олію. Ложем тісто в глибоку миску, накриваємо її рушником і ставимо на півтори години в тепле місце. Після цього викладаємо його на стіл і розрізаємо навпіл. Формуємо дві буханки хліба.

• Беремо деко, посипаємо його борошном і кладемо на нього буханця хліба на великій відстані. Потім посипаємо його теж зверху борошном. Накриваємо його рушником і ставимо на годину в тепле місце, що-б він збільшився в два рази. Після цього випікаємо до золотистого кольору в розігрітій до 230 градусів духовки і хліб готовий.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: