Рецепти з фото і відео

Хмиз із дріжджового тіста

Хмиз із дріжджового тіста
0
0
02 сер
Хмиз із дріжджового тіста


Інгредієнти:

• Борошно - 3ст
• Дріжджі - 50г.
• Цукор - 4 ч. л.
• Яйця - 2 шт.
• Вода - півсклянки
• Жир
• Цукрова пудра

Спосіб приготування:

• Розчиняємо в теплій, воді (не гарячою, саме теплою) дріжджі, додаємо трохи борошна, щоб отримати консистенцію густої сметани. Залишаємо на годину в теплі, щоб піднялися дріжджі.
• В іншому посуді розтираємо яйце з сіллю і цукром, додаємо суміш підійшли дріжджів, висипаємо борошно і замішуємо тісто, як для локшини дуже туге і круте.
• З шматочків тіста скачують кульки (розміром трохи менше курячого яйця) і розкачують кожен дуже тонко, всередині, не зачіпаючи краю, робимо поздовжні розрізи, після чого переплітають стрічки, які вийшли.
• Ставлять На вогонь і високу вузьку каструлю, в якій кип'ятять жир, коли в каструлі буде потрібна температура - опускаємо наш майбутній хмиз. Якщо ми будемо правильно рухати дерев'яною паличкою всередині коржі - доб'ємося того, що отримаємо форму троянди. Після того, як хмиз охолоне - умочіть його в цукрову пудру.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: