Рецепти з фото і відео

Тісто для лазаньї

Тісто для лазаньї
0
0
01 сер
Тісто для лазаньї


Інгредієнти:

• Борошно (тверді сорти пшениці) - 600г
• Олія оливкова - 50мл
• Яйця - 3шт
• Вода (холодна) - 100мл
• Сіль

Приготування:

• Борошно просіюється прямо на стіл.
• Потім у борошняний гірці робиться поглиблення, в яке забиваються яйця, вливається оливкова олія, холодна вода і додається сіль.
• Замішується тісто (достатньо довго, щоб в результаті вийшло пластичне для роботи тісто).
• Тісто скочується в кулю, накривається чистим рушником і залишають на півгодини при кімнатній температурі.
• Потім тісто поділяється на три однакові частини.
Кожен шматок розкачується в тонкий пласт (1,5мм).
• Потім розкатане тісто нарізати на пласти лазаньї і накривається рушником.
Пластів необхідно дати підсохнути.
• Заготівля для лазаньї готова. Експериментуйте з варіантами приготування лазаньї і насолоджуйтеся її незвичайним смаком!

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: