Тірольський пиріг рецепт з фото

Тірольський пиріг рецепт з фото


"Тірольський пиріг" - ніжний, повітряний, і головне - швидкий пиріг. Як приготувати цю страву - "Тірольський пиріг"? Рецепт Тирольского пирога з фото
Тірольський пиріг рецепт з фото
0
1
25 лис
Інгредієнти:
  • Абрикоси свіжі 500.0 г
  • Масло вершкове 100.0 г
  • Цукор пісок 100.0 г
  • Борошно пшеничне 250.0 г
  • Яйце куряче 3.0 шт
  • Сметана 100.0 г
  • Вершки ~ 10% 50.0 мл
  • Розпушувач 3.0 г
  • Цукрова пудра 5.0 г
  • Полуниця 8.0 шт
  • М\'ята свіжа 1.0 шт
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Масло розмішати з яйцями, цукровим піском, сметаною і вершками до однорідної маси, додати просіяне борошно і розпушувач, знову добре перемішати до однорідної маси. Тісто для тірольського пирога повинно вийти консистенції густої сметани.

  • Крок 2

    Форму для випічки простелити папером для випічки, викласти у форму 1/2 тесту, поставити в розігріту до 190 градусів духовку і випікати там 10 хвилин.

  • Крок 3

    Тим часом, поки розігрівається форма для нашого тірольського пирога, потрібно помити абрикоси, розрізати навпіл і вийняти кісточки.

  • Крок 4

    Після закінчення часу дістати форму з духовки і щільно викласти на готовий шар тіста половинки абрикосів.

  • Крок 5

    Залити абрикоси другою частиною тіста і поставити в розігріту до 180-190 градусів духовку на 40-45 хвилин.

  • Крок 6

    Витягнути з духовки і дати трохи охолонути нашому Тірольського пирогу.

  • Крок 7

    Звільнити пиріг від пекарської папери. Ямки заповнити половинками полуниці і посипати цукровою пудрою.

  • Крок 8

    Тірольський пиріг готовий! Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
16 серпня 2014 00:24
- 0 +
Дуже цікавий рецепт! В нас вже немає сезоннної полуниці. Чим можна замінити? Нектаринами? Персиками? З ягід ще є лише малина
Меню повара
Перейти до меню повара: