Загрузка...

Тірольський пиріг рецепт з фото

Тірольський пиріг рецепт з фото


"Тірольський пиріг" - ніжний, повітряний, і головне - швидкий пиріг. Як приготувати цю страву - "Тірольський пиріг"? Рецепт Тирольского пирога з фото
Тірольський пиріг рецепт з фото
0
1
25 лис
Інгредієнти:
  • Абрикоси свіжі 500.0 г
  • Масло вершкове 100.0 г
  • Цукор пісок 100.0 г
  • Борошно пшеничне 250.0 г
  • Яйце куряче 3.0 шт
  • Сметана 100.0 г
  • Вершки ~ 10% 50.0 мл
  • Розпушувач 3.0 г
  • Цукрова пудра 5.0 г
  • Полуниця 8.0 шт
  • М\'ята свіжа 1.0 шт
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Масло розмішати з яйцями, цукровим піском, сметаною і вершками до однорідної маси, додати просіяне борошно і розпушувач, знову добре перемішати до однорідної маси. Тісто для тірольського пирога повинно вийти консистенції густої сметани.

  • Крок 2

    Форму для випічки простелити папером для випічки, викласти у форму 1/2 тесту, поставити в розігріту до 190 градусів духовку і випікати там 10 хвилин.

  • Крок 3

    Тим часом, поки розігрівається форма для нашого тірольського пирога, потрібно помити абрикоси, розрізати навпіл і вийняти кісточки.

  • Крок 4

    Після закінчення часу дістати форму з духовки і щільно викласти на готовий шар тіста половинки абрикосів.

  • Крок 5

    Залити абрикоси другою частиною тіста і поставити в розігріту до 180-190 градусів духовку на 40-45 хвилин.

  • Крок 6

    Витягнути з духовки і дати трохи охолонути нашому Тірольського пирогу.

  • Крок 7

    Звільнити пиріг від пекарської папери. Ямки заповнити половинками полуниці і посипати цукровою пудрою.

  • Крок 8

    Тірольський пиріг готовий! Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

16 серпня 2014 00:24
- 0 +
Дуже цікавий рецепт! В нас вже немає сезоннної полуниці. Чим можна замінити? Нектаринами? Персиками? З ягід ще є лише малина
Меню повара


Перейти до меню повара: