Загрузка...

Суші в домашніх умовах

Смачний рецепт суші в домашніх умовах з сьомгою, нескладно зробити. Рис вариться за особливим рецептом, а з рештою інгредієнтами набагато простіше. Пропоную покроковий рецепт з фото. Суші в ресторані дороге задоволення, і не факт, що вони вам сподобаються. Тому пропоную приготувати суші в домашніх умовах і порівняти ресторанну страву, і блюдо, приготоване своїми руками. Дивіться покроковий рецепт з фотографіями, суші в домашніх умовах з сьомгою.
Суші в домашніх умовах
0
0
21 жов
Інгредієнти:
  • Норі - 1 великий аркуш
  • Рис - 0,5 склянки
  • Оцет рисовий - 50 мл
  • Огірок свіжий - 1 штука
  • Сьомга - 300 грам
  • Соєвий соус - 2 ст. ложки
  • Васабі - 1 ч. ложка
  • Килимок для приготування суші
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Поставити на плиту каструлю з водою. Її повинно бути в два рази більше, ніж рису.

  • Крок 2

    Рис промити і пересипати в киплячу підсолену воду. Додати рисовий оцет. Рис не повинен бути розвареним, але і сирим він нам не потрібен. Варити приблизно 10 хвилин. Накрити рис кришкою, вимкнути газ і дати йому настоятися і ввібрати всю воду, а потім поставити остивати.

  • Крок 3

    На постелити килимок норі (водорості).

  • Крок 4

    Покласти шар остиглого рису. Огірок почистити від шкірки і порізати на 4 частини по довжині. Сьомгу порізати смужками. Покласти на рис сьомгу і огірок.

  • Крок 5

    За допомогою килимка згортати лист в рулет.

  • Крок 6

    Щільно стиснути килимком.

  • Крок 7

    У вас вийде такий рулет, як на фото.

  • Крок 8

    Щільно загорнути рулет у харчову плівку і покласти в холодильник на 2 години.

  • Крок 9

    Потім зняти плівку і порізати рулет на шматочки. Подавати до столу з приправами: васабі або з соєвим соусом.

  • Крок 10

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: