Суші в домашніх умовах

Смачний рецепт суші в домашніх умовах з сьомгою, нескладно зробити. Рис вариться за особливим рецептом, а з рештою інгредієнтами набагато простіше. Пропоную покроковий рецепт з фото. Суші в ресторані дороге задоволення, і не факт, що вони вам сподобаються. Тому пропоную приготувати суші в домашніх умовах і порівняти ресторанну страву, і блюдо, приготоване своїми руками. Дивіться покроковий рецепт з фотографіями, суші в домашніх умовах з сьомгою.
Суші в домашніх умовах
+1
0
21 жов
Інгредієнти:
  • Норі - 1 великий аркуш
  • Рис - 0,5 склянки
  • Оцет рисовий - 50 мл
  • Огірок свіжий - 1 штука
  • Сьомга - 300 грам
  • Соєвий соус - 2 ст. ложки
  • Васабі - 1 ч. ложка
  • Килимок для приготування суші
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Поставити на плиту каструлю з водою. Її повинно бути в два рази більше, ніж рису.

  • Крок 2

    Рис промити і пересипати в киплячу підсолену воду. Додати рисовий оцет. Рис не повинен бути розвареним, але і сирим він нам не потрібен. Варити приблизно 10 хвилин. Накрити рис кришкою, вимкнути газ і дати йому настоятися і ввібрати всю воду, а потім поставити остивати.

  • Крок 3

    На постелити килимок норі (водорості).

  • Крок 4

    Покласти шар остиглого рису. Огірок почистити від шкірки і порізати на 4 частини по довжині. Сьомгу порізати смужками. Покласти на рис сьомгу і огірок.

  • Крок 5

    За допомогою килимка згортати лист в рулет.

  • Крок 6

    Щільно стиснути килимком.

  • Крок 7

    У вас вийде такий рулет, як на фото.

  • Крок 8

    Щільно загорнути рулет у харчову плівку і покласти в холодильник на 2 години.

  • Крок 9

    Потім зняти плівку і порізати рулет на шматочки. Подавати до столу з приправами: васабі або з соєвим соусом.

  • Крок 10

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: