Роли Філадельфія рецепт з фото

Роли Філадельфія рецепт з фото


Ще один з видів ролів. Пропонуємо вам рецепт з фото роли Філадельфія. Сама назва говорить сама за себе.
Роли Філадельфія рецепт з фото
0
0
26 лис
Інгредієнти:
  • Лосось 100.0 г
  • Огірки 1.0 шт
  • Норі 1.0 аркушів
  • Рис (суші-меши) 100.0 г
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Суші - шматочки свіжої риби або морепродуктів з клейким рисом створюють відмінну презентацію «смаку Японії». За формою, яку надають страві перед подачею на стіл розрізняють рулетики зі свіжої риби, водоростей норі і клейкого рису - нігірі. Маки або ролли, в яких риба і овочі змішані з соусом темпура і коні - маки конічної форми. Часто роли ще називають нігірі-маки. Складно запам'ятати японські назви? Замовте в ресторані роли з сподобалася вам «начинкою» і офіціант відмінно вас зрозуміє! Для ролу Філадельфія беремо шматочок свіжого лосося (можна взяти і копченого), свіжий огірок, сир Філадельфія, свіжозварений рис та ікру летючої риби. Обов'язково знадобиться аркуш водорості норі і допоміжний «інструмент» - рогожа для приготування ролів. Мокрими руками

  • Крок 2

    беремо рис і формуємо грудку

  • Крок 3

    викладаємо на лист норі рівномірно розподіляючи рис по листу.

  • Крок 4

    створюючи своєрідну «подушку» з рису, вона послужить основою ролу Філадельфія. Лист норі з викладеним на нього рисом акуратно складаємо вдвічі

  • Крок 5

    створюючи майданчик для начинки. Прийшла черга сиру Філадельфія

  • Крок 6

    який викладається «доріжкою», який викладається «доріжкою».

  • Крок 7

    Поруч з сиром укладаємо огірок, а з іншого боку від сиру - лосось

  • Крок 8

    Використовуючи рогожу для приготування ролів акуратно згортаємо рол Філадельфія, так щоб зберегти його форму

  • Крок 9

    діяти слід акуратно, цей етап представляє складність для новачків. Але після 2-3 пробних ролів справу йде веселіше. Одержаний рол акуратно пропрасовуємо через рогожу, злегка ущільнюючи компоненти

  • Крок 10

    перекочуємо і ще раз пропрасовуємо. З торців вийшла «ковбаски» злегка утрамбовуємо рис. Повинна виходить чудова майже прямокутна конструкція

  • Крок 11

    беремо ікру летючої риби і акуратно викладаємо її на рис. Знову закочує в рогожу, рівномірно розподіляючи ікру по поверхні ролу.

  • Крок 12

    Залишається нарізати роли Філадельфія на порційний шматки. Для чого використовуємо гострий тонкий ніж, змочений у воді.

  • Крок 13

    нарізаємо шматочки 2-3 см і отримуємо чудові роли Філадельфія

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: