Загрузка...

Роли Філадельфія рецепт з фото

Роли Філадельфія рецепт з фото


Ще один з видів ролів. Пропонуємо вам рецепт з фото роли Філадельфія. Сама назва говорить сама за себе.
Роли Філадельфія рецепт з фото
0
0
26 лис
Інгредієнти:
  • Лосось 100.0 г
  • Огірки 1.0 шт
  • Норі 1.0 аркушів
  • Рис (суші-меши) 100.0 г
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Суші - шматочки свіжої риби або морепродуктів з клейким рисом створюють відмінну презентацію «смаку Японії». За формою, яку надають страві перед подачею на стіл розрізняють рулетики зі свіжої риби, водоростей норі і клейкого рису - нігірі. Маки або ролли, в яких риба і овочі змішані з соусом темпура і коні - маки конічної форми. Часто роли ще називають нігірі-маки. Складно запам'ятати японські назви? Замовте в ресторані роли з сподобалася вам «начинкою» і офіціант відмінно вас зрозуміє! Для ролу Філадельфія беремо шматочок свіжого лосося (можна взяти і копченого), свіжий огірок, сир Філадельфія, свіжозварений рис та ікру летючої риби. Обов'язково знадобиться аркуш водорості норі і допоміжний «інструмент» - рогожа для приготування ролів. Мокрими руками

  • Крок 2

    беремо рис і формуємо грудку

  • Крок 3

    викладаємо на лист норі рівномірно розподіляючи рис по листу.

  • Крок 4

    створюючи своєрідну «подушку» з рису, вона послужить основою ролу Філадельфія. Лист норі з викладеним на нього рисом акуратно складаємо вдвічі

  • Крок 5

    створюючи майданчик для начинки. Прийшла черга сиру Філадельфія

  • Крок 6

    який викладається «доріжкою», який викладається «доріжкою».

  • Крок 7

    Поруч з сиром укладаємо огірок, а з іншого боку від сиру - лосось

  • Крок 8

    Використовуючи рогожу для приготування ролів акуратно згортаємо рол Філадельфія, так щоб зберегти його форму

  • Крок 9

    діяти слід акуратно, цей етап представляє складність для новачків. Але після 2-3 пробних ролів справу йде веселіше. Одержаний рол акуратно пропрасовуємо через рогожу, злегка ущільнюючи компоненти

  • Крок 10

    перекочуємо і ще раз пропрасовуємо. З торців вийшла «ковбаски» злегка утрамбовуємо рис. Повинна виходить чудова майже прямокутна конструкція

  • Крок 11

    беремо ікру летючої риби і акуратно викладаємо її на рис. Знову закочує в рогожу, рівномірно розподіляючи ікру по поверхні ролу.

  • Крок 12

    Залишається нарізати роли Філадельфія на порційний шматки. Для чого використовуємо гострий тонкий ніж, змочений у воді.

  • Крок 13

    нарізаємо шматочки 2-3 см і отримуємо чудові роли Філадельфія

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: