Рецепти з фото і відео

Рис для суші

Рис для суші
0
0
03 лип
Рис для суші


Вартість суші в китайських ресторанах іноді явно «зашкалюють», з'являється виправдане бажання приготувати це блюдо будинку. Як варити рис для суші або ролів? Нічого складного в цьому немає, і вже багато змогли без праці підкорити китайську кухню.

Суші «Тобіко»
Інгредієнти:

• Рис - 200г
• Ікра летючої риби - 100г
• Рисовий оцет - 500мл
• Соус, Мірін - 40г
• Цукор - 100г
• Лимон - 1/4шт
• Водорості Комбу - 10г
• Норі - 6 смужок

Приготування:
• Рис кілька разів ретельно промивається (стікає вода повинна стати прозорою!).
• Підготовлений рис висипається в казан/каструлю і заливають водою (тільки покрити рис!).
• Вариться до готовності.
• Поки вариться рис, готується соус. Рисовий оцет, лимонний сік (вичавити з четвертинки лимона), цукор, соус, Мірін і водорості Комбу змішуються і ставиться на плиту. Все вариться 20 хвилин на слабкому вогні (не допускати кипіння!).
• Готовий рис розправляється соусом.
• Рис формується у вигляді невеликих шматочків, кожен з яких загортається в смужки норі. Для надійного закріплення один кінець норі змочується водою.
• Зверху укладається ікра летючої риби.
• Подаються суші «Тобіко» з васабі, імбиром. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: