Рецепти з фото і відео

Як варити рис для суші

Як варити рис для суші
0
0
03 лип
Як варити рис для суші


Зараз в моді страви японської кухні, і багато господині готують їх у себе вдома. Але як варити рис для суші правильно, щоб не зіпсувати це чудове японське блюдо, знають далеко не всі. Ми поділимося з вами правилами приготування рису для суші. Необхідно також знати, що рис для такої страви, як роли або суші необхідно купувати особливий, японський, з іншими сортами рису може нічого не вийти. Отже, купуємо японський рис і готуємо...

Беремо:
• Рис японський - 2ст.
• Вода - 3ст.

Готуємо:
• Рис добре промиваємо, кілька разів міняючи воду - стікає вода повинна бути прозорою, відкидаємо рис на сито або друшляк і залишаємо на годину, щоб вода стікала. Рис для суші ми будемо варити у великій каструлі, і вона повинна бути заповнена не більше ніж на третину від усього обсягу.
• Заливаємо промитий рис водою у співвідношенні 1: 1?, закриваємо каструлю кришкою, при інтенсивному нагріванні чекаємо закипання, потім зменшуємо нагрівання плити до мінімального, і варимо 12-15хв. Потім знімаємо рис з плити і даємо йому постояти близько 20хв, при цьому, не відкриваючи кришку каструлі. Рис готовий до подальшого використання, але якщо раптом він вийшов занадто вологим, його треба відкинути на сито і дати стекти зайвої рідини.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: