Сирники із сиру

Сирники із сиру
+9
0
12 чер
Сирники із сиру


Сирники із сиру це страва, яку добре подавати на сніданок, обід і вечерю. В сирники можна додавати сухофрукти - родзинки або курагу, як зійдуть цукати або лимонна цедра. Головне і незамінний додаток - це сметанний соус.

Основні інгредієнти:
•Сир-500 г;
•Яйця 2шт;
•Цукор 3ст. ложки;
•Білий родзинки без кісточок за смаком;
•Курага 5шт;
•Ванілін за смаком;
•Борошно 3 ст. ложки;

Процес приготування:
•Змішуємо яйця, сир і цукор. Розтираємо отриману суміш. Розпарювала родзинки, він повинен бути м'яким і без кісточок, було б дивно, є м'які сирники з неїстівними кісточками і жорстким родзинками. З тієї ж причини нарізаємо дрібно курагу, кидаємо в суміш. Далі слід ванілін і борошно. Отримане добре перемішати.
•Формуємо акуратні сирки, це зручно робити не як прийнято руками, а двома ложками, так виходить рівніше.
•Смажимо на сковороді з рослинним маслом, скоринка повинна вийти золотистою. Смажити на помірному вогні, якщо вогонь буде великим, і ви отримаєте готову нутро, тоді, коли корочка вже згорить.
•Приготувати Соус досить просто, змішайте сметану з цукром і невеликою кількістю ваніліну, перемішувати до розчинення цукру. Можна не перемішувати, якщо замість цукру ви вибрали цукрову пудру.
Сирники із сиру подаються з соусом з сметани. Сирники є важливим атрибутом російської та української кухні. Деякі кулінари вважають, що сирники треба робити без борошна. Так само сирники можна подавати з варенням. Іноді родзинки замінюють морквою, яблуками, горіхами або грушею. У всякому разі, гнучкий смак сирників дозволяє експериментувати без зайвих жертв, так що дерзайте!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: