Загрузка...

Сирники із сиру

Сирники із сиру
+9
0
12 чер
Сирники із сиру


Сирники із сиру це страва, яку добре подавати на сніданок, обід і вечерю. В сирники можна додавати сухофрукти - родзинки або курагу, як зійдуть цукати або лимонна цедра. Головне і незамінний додаток - це сметанний соус.

Основні інгредієнти:
•Сир-500 г;
•Яйця 2шт;
•Цукор 3ст. ложки;
•Білий родзинки без кісточок за смаком;
•Курага 5шт;
•Ванілін за смаком;
•Борошно 3 ст. ложки;

Процес приготування:
•Змішуємо яйця, сир і цукор. Розтираємо отриману суміш. Розпарювала родзинки, він повинен бути м'яким і без кісточок, було б дивно, є м'які сирники з неїстівними кісточками і жорстким родзинками. З тієї ж причини нарізаємо дрібно курагу, кидаємо в суміш. Далі слід ванілін і борошно. Отримане добре перемішати.
•Формуємо акуратні сирки, це зручно робити не як прийнято руками, а двома ложками, так виходить рівніше.
•Смажимо на сковороді з рослинним маслом, скоринка повинна вийти золотистою. Смажити на помірному вогні, якщо вогонь буде великим, і ви отримаєте готову нутро, тоді, коли корочка вже згорить.
•Приготувати Соус досить просто, змішайте сметану з цукром і невеликою кількістю ваніліну, перемішувати до розчинення цукру. Можна не перемішувати, якщо замість цукру ви вибрали цукрову пудру.
Сирники із сиру подаються з соусом з сметани. Сирники є важливим атрибутом російської та української кухні. Деякі кулінари вважають, що сирники треба робити без борошна. Так само сирники можна подавати з варенням. Іноді родзинки замінюють морквою, яблуками, горіхами або грушею. У всякому разі, гнучкий смак сирників дозволяє експериментувати без зайвих жертв, так що дерзайте!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: