Загрузка...

Як приготувати сирники із сиру

Як приготувати сирники із сиру
+3
0
12 чер
Як приготувати сирники із сиру


Всім відомо, що сир дуже поживний і корисний продукт. З даного рецепту ви дізнаєтеся, як приготувати сирники із сиру. Це блюдо вважається традиційними ласощами російської та української кухні.

Основні інгредієнти:
• Сир (350 гр.);
• П'ять столових ложок борошна і стільки ж олії;
• Цукор (дві столові ложки);
• Два яйця.

Процес приготування:
• Сир покладіть в глибоку ємність (тарілка, миска) і ретельно розітріть виделкою. Додайте до сиру цукор і яйця, все добре перемішайте. Всипте в суміш борошно і переміщайте до отримання однорідної маси.
• Поставте На вогонь сковороду і налийте в неї рослинне масло. Насипте на дошку або тарілку трішки муки, візьміть грудку сиру і скачайте з нього кульку. Умочіть його в борошно і трохи прbплюсніть, покладіть готову булочку на сковороду. Обсмажувати сирники необхідно близько 2-х хвилин, до утворення золотистої скоринки на кожній стороні. До сирників на стіл подайте сметану, згущене молоко або джем.
• Що потрібно знати для приготування вдалих сирників.
• При приготуванні виконуйте наступні правила:
• Сир повинен бути не сирим, інакше ваші сирники будуть розпадатися, якщо сир буде занадто сухий, сирники вийдуть жорсткими;
• Краще протерти сир через сито, або перемішати у блендері;
• Для отримання ніжних сирників, додайте в сирники менше борошна, а для «міцних» сирників борошна потрібно більше.
• Не використовуйте багато яєць, вони роблять сир розпливчастим;
• При надлишку цукру, сирники будуть погано тримати свою форму;
• Для достатньої смаження сирників, накривайте сковороду кришкою;
• Крім солодких сирників можна приготувати сирники з відварною картоплею, зеленню, помідорами і т.д. на ваш розсуд.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: