Вареники з сиром

Вареники з сиром
+1
0
10 чер
Вареники з сиром


Секрет рецепта, по якому вареники з сиром виходять більш пишними, в тому, що сир повинен бути кислим. Тоді він добре погасить соду. Полуниця додає страві кисло-солодкий смак.

Основні інгредієнти:
• Цукрова пудра 60 грам;
• Сметана-40 грам;
• Яйця 3 шт.;
• Сир 200 грам;
• М'ята (за смаком);
• Цукор 0,5 склянки;
• Сода 0,5 чайної ложки;
• Ванільний цукор 2 грами;
• Полуниця 300 грам;
• Борошно 500 грам;
• Сіль (за смаком);
• Вершкове масло-20 грам.

Процес приготування:
• Для початку збиваємо яйця з цукром, додаємо ванільний цукор, сир, соду. Все добре перемішуємо і залишаємо на 10 хвилин.
• Сирна суміш повинна покритися пухирцями повітря і збільшитися в об'ємі. Акуратно додамо борошно і замешаем тісто. Полуницю обваляем в цукровій пудрі.
• Розкотимо тісто в ковбаску. Кожну ковбаску разрежем на кілька частин. З кожного шматочка формуємо кружечки. На середину кожного з них покладемо по 1-2 полунички. Щоб вареники вийшли, залепим краю гуртків з ягодами.
• В миску наллємо рослинного масла і обмакнем в нього кожен вареник. Варимо на пару близько десяти хвилин.
• Гарячі вареники змащуємо вершковим маслом. Перед подачею на стіл можна додати сметану, прикрасити м'ятою, полуницею і цукровою пудрою.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: