Загрузка...

Вареники з сиром

Вареники з сиром
+1
0
10 чер
Вареники з сиром


Секрет рецепта, по якому вареники з сиром виходять більш пишними, в тому, що сир повинен бути кислим. Тоді він добре погасить соду. Полуниця додає страві кисло-солодкий смак.

Основні інгредієнти:
• Цукрова пудра 60 грам;
• Сметана-40 грам;
• Яйця 3 шт.;
• Сир 200 грам;
• М'ята (за смаком);
• Цукор 0,5 склянки;
• Сода 0,5 чайної ложки;
• Ванільний цукор 2 грами;
• Полуниця 300 грам;
• Борошно 500 грам;
• Сіль (за смаком);
• Вершкове масло-20 грам.

Процес приготування:
• Для початку збиваємо яйця з цукром, додаємо ванільний цукор, сир, соду. Все добре перемішуємо і залишаємо на 10 хвилин.
• Сирна суміш повинна покритися пухирцями повітря і збільшитися в об'ємі. Акуратно додамо борошно і замешаем тісто. Полуницю обваляем в цукровій пудрі.
• Розкотимо тісто в ковбаску. Кожну ковбаску разрежем на кілька частин. З кожного шматочка формуємо кружечки. На середину кожного з них покладемо по 1-2 полунички. Щоб вареники вийшли, залепим краю гуртків з ягодами.
• В миску наллємо рослинного масла і обмакнем в нього кожен вареник. Варимо на пару близько десяти хвилин.
• Гарячі вареники змащуємо вершковим маслом. Перед подачею на стіл можна додати сметану, прикрасити м'ятою, полуницею і цукровою пудрою.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: